Ponovni susret Aneli i Janjuša: Posle burne veze i raskida desiće se ovo, cela nacija čeka ovaj momenat
Foto: Petar Aleksić

EVO O ČEMU SE RADI

Ponovni susret Aneli i Janjuša: Posle burne veze i raskida desiće se ovo, cela nacija čeka ovaj momenat

Aneli i Janjuš imali su jako turbulentan odnos tokom "Elite"

Objavljeno:

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić ponovo će se sresti i porazgovati o svojoj turbulentoj vezi koja je počela u rijalitiju i završila se pred sam kraj "Elite".

Naime, u emisiju "Narod pita" večeras stiže bivši ljubavni par, Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić.

Aneli i Janjuš imali su jako turbulentan odnos tokom "Elite", a ono što su milioni gledaca netremice pratili, jeste Anelin prekid trudnoće, te će večeras o svemu tome govoriti.

Aneli i Janjuš imali su jako turbulentan odnos tokom 'Elite'
Aneli i Janjuš imali su jako turbulentan odnos tokom "Elite"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Inače, pretkodne noći je gošća u emisiji bila bivša devojka Marka Janjuševića - Maja Marinković koja je komentarisala i odnos Aneli i Janjuša.

- Ne kad je bila trudna jer ja znam kakav je Janjuš. Ona je imala emocije prema njemu. Iskreno sam im čestitala, ali videla sam da to ne ide u smeru u kom bi trebalo da ode. Stala sam uz nju, iako nemam lepo mišljenje o njoj. Isto bih odreagovala za svaku ženu. Ona je prolazila kroz tu situaciju sa Janjušem, kao i ja. Moj stav je da je njihov odnos bio jako bolestan i loš. Videli smo da je Janjuša zvala bivša supruga, tako da sve mi je jasno. To je njihov dogovor, ima pravo da koketira s nekom. Verujem da se zaljubio u Aneli. Smatram da Janjuševa žena voli lovu i da trpi neke stvari iz interesa. Što tuži Aneli, gde ti je ta ženska empatija - rekla je Maja u emisiji "Narod pita".

Inače, Marko Janjušević Janjuš zauzeo je 6. mesto u "Zadruzi 7 elita".

Da podsetimo, nakon burnih dešavanja u Eliti, Janjuš je istakao da samo želi ćerku da vidi.

Aneli i Janjuš imali su jako turbulentan odnos tokom 'Elite'
Aneli i Janjuš imali su jako turbulentan odnos tokom "Elite"foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Svašta se izdešavalo u rijalitiju, to je sve život, na kraju se sve završilo. Kraj godine mi je krenuo loše, pokušaću sve da zaboravim. Aneli i ja nismo u ljubavi, naš odnos je bio specifičan. Bio sam zaljubljen. Na početku je bili zanimljivo, posle se sve promenilo. Ne žalim ni za čim, što bih žalio. Hvala Bogu da nismo više u dobrim odnosima. Sada nema potrebe da se čujemo, neka svako ide svojim putem - rekao je Janjuš.

- Ja sam trenutno kod najboljeg druga, sad idem da se vidim sa ćerkom. Ne plašim se njenog suda, ona je pametno dete i voli me najviše na svetu. Pogrešio sam, ali to neće umanjiti njenu ljubav prema meni. Jedva čekam da se vidimo, biće mi još lakše. Znam da me ona neće pitati za Aneli. Sa Enom se nisam čuo. Ne znam šta ću joj reći, šta da kažem. Ona nema nikakve veze ni sa čim. Bili smo u dobrim odnosima, kakvi ćemo sad biti ne znam. Očekujem da budemo dobri zbog Krune. Mi ne želimo da budemo u ljubavnom odnosu. Imam poštovanje prema njoj. Ići ću kod mojih u Prijepolje uskoro, do tad ću biti sa Krunom u Beogradu. Više neću imati devojke, ostaću sam - rekao je Janjuš u emisiji "Premijera vikend specijal".

Bonus video:

07:11

Prva izjava drugoplasirane učesnice Aneli Ahmić

(Espreso/Pink/Blic/prenela.B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.