JELENA ZAVRŠILA U URGENTNOM: Bivša cimerka je udarila pred kamerama, snimak je toliko strašan da izaziva jezu
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

strašno

JELENA ZAVRŠILA U URGENTNOM: Bivša cimerka je udarila pred kamerama, snimak je toliko strašan da izaziva jezu

Bivša rijaliti učesnica završila u Urgentnom centru.

Objavljeno:

Žana Đorđević nasrnula je na Jelenu Marinković tokom žurke povodom kraja "Elite", zbog čega je bivša rijaliti učesnica završila u Urgentnom centru.

- Poslali su mi klip, ne vidi se sve, blurovano je. Idem ja da me neko odveze na Urgentni. Samo da obujem patike i krećemo. Nabola me je pesnicom - rekla je Jelena u suzama, a Slađa Lazić je otkrila šta se dogodilo na žurki.

- Jelena je večeras u Urgentnom, Žana je udarila - napala. Šta će biti videćemo tokom noći. Videli ste da je ona nju napala, udarila joj šamar... - otkrila je njena prijateljica.

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Tuča šokirala sve

Šok scena frapirala je sve, a uzrujana Jelena je malo potom pred kamerama progovorila o incidentu.

Žana Đorđević
Žana Đorđevićfoto: M. M./ATAImages

- Žena me šutira u stomak, hoću da idem kući, ali hoću prvo da dođe policija! Njen degenerik, bivši muž, mi je pretio. Pretio je sto puta, slao čestitke ovde. Čekao je posle finala... Je l' se vi za***avate? Je l' treba direktno da idem u policiju direktno? Kad se dešava u rijalitiju onda može da se sankcioniše, a sad ne može, šta? - govorila je Jelena.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Bonus video:

03:05

TRAMP PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE ATENTATA Nasmejan sa zavojem na uvu, gestikulira i diže pesnicu! Masa uzvikivala ove 2 reči

(Espreso/Blic/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.