"PRETILI SU MI..." Anita otkrila sa čime se suočava nakon izlaska iz Elite, spomenula Matoru i oca njenog deteta...
Anita Stanojlović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SVI DETALJI

"PRETILI SU MI..." Anita otkrila sa čime se suočava nakon izlaska iz Elite, spomenula Matoru i oca njenog deteta...

Ona je na finalnoj večeri istakla da joj je drago što je njen bivši partner sa kojim ima sina podržao, a sada je otkrila da li se po izlasku iz Bele kuće čula sa njim.

Objavljeno:

Anita Stanojlović odnela je pobedu u "Eliti" i osvojila nagradu od 100.000 evra, a sada je za domaće medije sumirala utiske.

Anita je dan nakon finala otišla u policiju kako bi prijavila svoju bivšu suprugu Jovanu Tomić Matoru, a sada je rekla kako su joj i Matorine drugarice pretile.

- Tek sada postajem svesna šta se dogodilo, utisci se još nisu slegli. Uzbuđena sam. Iako sam očekivala pobedu i nadala se, u trenutku kada je proglašen pobednik ostala sam u šoku jer nadati se nečemu i doživeti to nije isto - rekla je Anita na početku razgovora i otkrila zbog čega je prijavila Matoru.

Anita Stanojlović sumirala utiske nakon pobede u Eliti
Anita Stanojlović sumirala utiske nakon pobede u Elitifoto: PETAR ALEKSIĆ

- Podnela sam prijavu protiv Matore zbog toga što mi ne da lične stvari. Čula sam da su mi njene drugarice Sandra, Tamara kao i Matea pretile, ali one me ne zanimaju. Da se plašim pretnji, prijavila bih i njih. Sramota me je celog odnosa sa Matorom, volela bih da mogu to da izbrišem. Jako se kajem što sam bila u tom odnosu, blam me je kada pogledam neke naše uspomene - rekla je Anita.

Ona je na finalnoj večeri istakla da joj je drago što je njen bivši partner sa kojim ima sina podržao, a sada je otkrila da li se po izlasku iz Bele kuće čula sa njim.

Anita Stanojlović o pretnjama koje je dobila nakon izlaska iz rijalitija
Anita Stanojlović o pretnjama koje je dobila nakon izlaska iz rijalitijafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Sa Aleksejevim ocem se nisam čula jer ja sa njim nikada nemam kontakt već sa njegovom majkom. Ona mi je čestitala na pobedi, koliko znam i sa njim je sve u redu, podržavao me je i drago mi je zbog toga.

Anita Stanojlović još uvek ne zna kako će potrošiti novac koji je dobila od pobede
Anita Stanojlović još uvek ne zna kako će potrošiti novac koji je dobila od pobedefoto: Antonio Ahel/ATAImages

"Ne znam kako da uložim novac"

- Ne znam još u šta ću uložiti novac od pobede. Ili u stan ili u salon, moram da vidim šta je pametnije i na koji način da obezbedim sebe i Alekseja. Trenutno mi je cilj samo njemu da se posvetim - zaključila je pobednica "Elite" za Blic.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/Blic/N.D. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.