"PRETILI SU DA ĆE ME OŠIŠATI" Šok ispovest Anđele Šparavalo za Espreso: Razotkrila roditelje, majka pravi farsu?
Foto: PETAR ALEKSIĆ

EKSKLUZIVNO

"PRETILI SU DA ĆE ME OŠIŠATI" Šok ispovest Anđele Šparavalo za Espreso: Razotkrila roditelje, majka pravi farsu?

Otkrila je za naš portal šta se sve dešavalo kada je došla kući, kao i da majka radi sve zbog popularnosti

Objavljeno: 14:36h
Ivana Radivojević

Učesnica Elite Anđela Šparavalo oglasila se za Espreso nakon završetka rijalitija i sabrala utiske svog učešča.

Ona je ekskluzivno za naš portal progovorila o odnosu sa porodicom o čemu je brujala čitava nacija.

Naime, Anđela je u rijalitiju ušla u vezu sa Bojanom Pavlović što njena porodica žestoko osudila i na sve načine pokušavala da ih razdvoji.

Anđela je u rijalitiju ušla u vezu sa Bojanom Pavlović
Anđela je u rijalitiju ušla u vezu sa Bojanom Pavlovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Tokom gostovanja u emisiji "Elita izbacivanje" Anđela je tvrdila da su je roditelji ucenili da mora da priča ono što oni žele kako je ne bi izbacili iz kuće. Anđela nam je sada otkrila i da joj je otac pretio da će je ošišati na ćelavo ako ne bude onako kako oni kažu.

- Ucenjivali su me da moram da pričam kako oni žele inače će da me ošišaju na ćelavo i celu emisiju su me čekali da vide šta ću da kažem. Posla toga su mi i pretili, ne znam da li se videlo na tv-u kako me je tata vukao i kako je otimao telefon, to verovatno nije snimljeno zato što se to dešavalo tokom reklama. Ja sam tada pobegla od oca, nakon toga se moja majka onesvetila kao što se mogli da čujete - otkrila je za Espreso pa dodala:

Anđela je tvrdila da su je roditelji ucenili
Anđela je tvrdila da su je roditelji ucenilifoto: PETAR ALEKSIĆ

- Ne znam šta bih rekla o tome što se onesvetila u studiju, ona ima stvarno te tripove kada joj nešto ne odgovara u životu generalno da odglumi pred tatom da se onesvesti. Moj otac to zna i kaže joj uvek "hajde ustani nemoj da se foliraš" tako da mogu da vam navedem taj primer iz kuće, kao i da se to nije desilo prvi put.

1 / 8 Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Anđela smatra da bi njeni roditelji prihvatili njenu vezu sa devojkom, ali da im je najbitnije mišljenje okoline i da zbog toga ne mogu da je podrže.

- Njima je mišljenje drugih bitnije od svega u životu i to moram iskreno da kažem. Njima je to definitivno najbitnije. Ona je meni tražila da se ja perem od Bojane zato što su je u gradu prozivali i njoj je bitno samo da o njoj ne pričaju po gradu. Ja sam u tamo bili deset meseci i stvarno mogu da kažem da mi nije bilo dobro, a oni su napolju stvarali sliku da im nije bilo dobro, da im je teško zbog cele situacije, a pre desetak dana su bili na moru. Ne mogu da verujem da je kačila moje slike sa bivšom dečkom, to je meni užas i stavrno to nisam očekivala. Znala sam da im je najbitniji ugled i šta će ljudi da kažu, ali sve ono da doživim od njih, to stvarno nisam očekivala, pritom da oni idu na more, da budu tamo 10 dana, da se slikaju i kače kako je sve lepo i top, da uživaju u hotelu, a ovamo pričaju kako su loše.

Tvrdi da majka sve radi zbog popularnosti
Tvrdi da majka sve radi zbog popularnostifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Za sam kraj Anđela nam je otkrila da ne može da prepozna svoju majku kao i da ona sve to radi zato što joj je želja da bude popularna.

- Ona sve to namerno radi, ja ne znam šta je sa ženom, ona očigledno želi da bude popularna. Pritom, ja kad sam došla kući primetila sam da je ona drugačija i pitala sam je "majka da li si uradila neki filer" ona mi kaže naravno da jesam jer sam išla u emisije i na gostovanja i ja sam tu iskreno ostala bez teksta, nisam znala šta da joj kažem. Ne mogu da verujem da nekome kome nije dobro ide da radi usta i sve ostale korekcije. Ona je se meni hvalila koliko pratioca ima, eto šta je njoj bitno, njoj je bilo bitno i to da se opere od moje priče sa Bojanom. Ja sam iskreno njenim ponašanjem šokirana, pritom dok sam ja pričala sa majkom otac je izašao iz kuće, znači tata uopšte nije bio tu, tako da ja sa njim i nisam pričala nego mi je ona tokom razgovora pretila kako će me on ošišati, a on mi u ništa od toga nije rekao, ne znam njegovo mišljenje. Kada su bili u Eliti za Novu godinu čovek je ćutao i nije osudio Bojanu - rekla je za kraj našeg razgovora.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

03:53

Taki vodi cerku kuci kao pobednicu!

(Espreso/I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.