ZA BRUSHALTER IZGLEDA NIJE NI ČULA: Žena se utegla u minić i izbacila silikone, u Šimanovcima svima vilice padale
Foto: L.L./ATAImages

mačka

ZA BRUSHALTER IZGLEDA NIJE NI ČULA: Žena se utegla u minić i izbacila silikone, u Šimanovcima svima vilice padale

Spremna za svog dečka

Objavljeno:

Večeras se održava superfinale rijaliti programa "Zadruga 7 Elita", a pobednik će kući odneti 100.000 evra. 20 finalista će se boriti za glavnu nagradu, a u našoj anketi glasajte za vašeg favorita.

Teodora Delić došla je da podrži i sačeka svog dečka Nenada, a mnogi su ostali zabezeknuti kada su videli njen stajling.

Naime, ona je nosila ljubičastu mini haljinu koja je više otkrila nego što je pokrila. Budući da nije nosila veš, sve se ocrtalo!

Pokazala je i svoje bujne grudi, kao i tetovaže, a muškarcima u Šimanovcima su samo padale vilice od zgodnog tela ove elitarke.

1 / 4 Foto: L.L./ATAImages

Pogledajte šta je Teodora sve rekla:

@espreso_rs Tamara Delic dosla u Simanovce da saceka Bebicu pa otkrila koliko je bila uz Miljanu Kulic kada je bila u losem stanju #teodoradelic #bebica #nenadmacanovicbebica #miljanakulic #elita #zadruga7elita #finale ♬ original sound - Espreso.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

05:45

Tamara Delic dosla po Bebicu pa otkrila koliko je bila uz Miljanu Kulic kada je bila u losem stanju

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.