MARINKOVIĆ VAN SEBE NAKON JELENINE PRAVARE: Lomio sve pred sobom, pa joj najavio iseljenje iz njegovog stana
Ivan Marinković, Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

SVI DETALJI

MARINKOVIĆ VAN SEBE NAKON JELENINE PRAVARE: Lomio sve pred sobom, pa joj najavio iseljenje iz njegovog stana

Ivan nije mogao da obuzda svoja osećanja nakon priznanja Uroša Rajačića da je već mesecima u tajnoj aferu sa njegovom suprugom Jelenom Ilić.

Objavljeno:

Jelena Marinković prevarila je supruga Ivana Marinkovića sa cimerom Urošem Rajačićem. On je priznao da su bili intimni, a ona i dalje negira sve što je izrečeno.

Uroš je potom izneo šok detalje njihove afere, a večeras je takođe govorio o svom odnosu sa Jelenom, a sve to slušao je Ivan Marinković i bilo mu je teško.

Ivan nije mogao da obuzda svoja osećanja nakon priznanja Uroša Rajačića da je već mesecima u tajnoj aferu sa njegovom suprugom Jelenom Ilić, pa je počeo da lomi sve pred sobom i najavio Jelene iseljenje iz stana u Beogradu.

Ivan Marinković van sebe
Ivan Marinković van sebefoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Rekla mi je da mi priznaje, znam ja da nema snage, ali nije ona rekla. Ti si samo potvrdila, on je počeo, a ona samo govori "Da" - rekao je Ivan.

- Nisi ovo mogao da očekuješ? - pitao je Đedović.

- Nikad u životu. Za dva sata si imala priliku da mi kažeš, a skupila si hrabrost i rekla mi dve stvari koje nisu ni pomenute. On je ispričao stvari koje su me šokirale, a ona potvrđuje - nastavio je Marinković.

- On kaže iz svog ugla. Ne znam ni šta sediš ovde i obraćaš se ovim ljudima. Ceo život se ovako ponašaš, samo ti pričaš i ne slušaš druge, zato ti se ovo i dešava - govorila je Jelena.

Svađa Ivana i Jelene Marinković
Svađa Ivana i Jelene Marinkovićfoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Ti si čekala da neko drugi kaže da bi ti bilo lakše - govorio je Ivan.

- Baš sam se nadala da ćeš da saznaš - rekla je ona.

- Gde ćeš sad? U Pančevo? - pitao je Ivan.

- Imam mamu i tatu, nisi me ti napravio. Boli mene uvo za tvoj stan. Mi posle ovoga ne možemo da živimo zajedno, nisam luda - odbrusila je ona.

Jelena odbrusila Ivanu da je ne zanima
Jelena odbrusila Ivanu da je ne zanimafoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Naravno, nisam ja Bebica... Ne pitaš se ti. Ja sam ti već danas rekao da možeš da se oprostiš od mene - poručio je Ivan.

- Bila si sa mnom da bi mi se uselila u stan i uzela sve pare iz tri rijalitija, prevarila si me posle šest godine, bre! - kazao je Ivan.

- Život nam je bedan! Želela sam dete sve ove godine, ja sam zdrava! Nisi išao kod ginekologa sa mnom nikad - vikala je Jelena.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/Blic/D.N. Prenela. I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.