STANISLAV KROFAK U ELITI IMA POSEBNE USLOVE: Otkriveni svi detalji NJEGOVOG UGOVORA, DOZVOLJENO MU JE DA...
Stanislav Krofak, Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

svi detalji

STANISLAV KROFAK U ELITI IMA POSEBNE USLOVE: Otkriveni svi detalji NJEGOVOG UGOVORA, DOZVOLJENO MU JE DA...

Nakon što je gostovao u emisiji, shvatio je koliko gledaoce zanima njegova strana priče. Rešio je da uđe u rijaliti da se suoči sa reperom i da to lepo naplati.

Objavljeno:

Gledaoci su glasali da se Stanislav Krofak i Miona Jovanović venčaju u rijalitiju. Veliki šef je odlučio da im ispuni tu želju, pa je juče organizovana rijaliti svadba. Nenad Aleksić Ša je teško podneo ovu situaciju, a najviše ga je zabolelo što je Miona otišla sa bivšim dečkom na medeni mesec u hotel koji se nalazi van imanja.

Miona i Stanislav su igrali "igru istine" i to je prvi razgovor koji su obavili otkako je Krofak ušao u rijaliti. Njih dvoje su otkrili nepoznate detalje iz svoje veze. Stanislav je priznao da ga je najviše pogodilo kada ga je Ša provocirao doskočicama i kada je Mionu na silu poljubio. Potom je otkrio detalje pregovora sa produkcijom i kako je doneo odluku da uđe u rijaliti.

- Je l' si mislila da ću ući u Elitu? - pitao je Stanislav.

Stanislav otkrio detalje razgovora sa produkcijom
Stanislav otkrio detalje razgovora sa produkcijomfoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Ja sam ti rekla da ne ulaziš ili da uđemo zajedno, kao i da ako uđeš naknadno da ti ne bih verovala. Mislila sam da ne bi išao do te granice da blejiš tu sa mnom, mislim da si hteo da uđeš namerno da se ispromovišeš. Kad sam čula da si gostovao u emisiji, tad sam počela da sumnjam da ćeš da uđeš, imala sam u sebi da ćeš da uđeš ali nisam verovala - rekla je Miona.

Stanislav otkrio detalje njegovog ugovora
Stanislav otkrio detalje njegovog ugovorafoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Najviše su me pogodili medvedići, kad ste stajali pred mesečnicu i on govori vidi Stanislave kako lep par i onda te je on na silu povukao za glavu da ga poljubiš. Ja sam komentarisao da mu treba 10 centimetara da bude viši od tebe kad si u štiklama. Ja u autu posle toga i neko me zove, tad sam video broj da me zove voditelj iz emisije, tad su me pitali da li bih došao da komentarišem i odbio sam. Rekao sam da me ne zanima sve to. Ja medijima nisam dva meseca odgovarao, kad me je nazvala devojka ja sam rekao da moram u Beograd poslovno za 10 dana, ona me zove posle 10 dana i kao gde ćemo se naći, ja dao intervju tad i posle došao ne Dedinje u emisiju - rekao je Stanislav.

- Zašto si imao potrebu da gostuješ da pričaš o meni? - pitala je Miona.

Miona Jovanović razgovora sa Stanislavom
Miona Jovanović razgovora sa Stanislavomfoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

Stanislav o pregovorima sa produkcijom

- Pa ja sam pričao za to što me je on ponižavao, posle su me zvali na sastanak. Ja se ujutru probudio i video koliko ima pregleda video iz emisije, to je karambol bio. Posle sam otišao na sastanak, njih dve sede tamo i pitaju me da li bih ušao, ja sam rekao da nisam razmišljao o tome. U to vreme sam već zaposlio inženjera, imao sam posao. Pitali su me da li bih hteo ovo ili ono i ja bubnem na prvu i kažem tako, oni kažu nema šanse. Ja kažem "okej, drago mi je da smo se upoznali", oni kažu "sedi, sedi". Ja kažem da mene to ne zanima, da imam napolju posao i da i da mi nije sila da uđem unutra. Tad sam potpisao ugovor, otišao u Zagreb, sredio posao i onda ušao ovde. Ne bi nijedna budala odbila takve uslove koje sam dobio - rekao je Stanislav.

- Ti si mogao na finalu da dođeš kao moja podrška i da dobiješ javno izvinjenje - rekla je Miona.

- Dobio sam ulaskom tri stvari, da mi se izvini, dobar honorar i promociju. Ajde da me je spominjao jednom nego svaki dan i da ja nisam ušao unutra ko zna kako bi se nastavilo - rekao je Stanislav.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/SrbijaDanas/Ivana Rančić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.