HITNO OGLAŠAVANJE MARIJE KULIĆ O UNUKU ŽELJKU: Miljanin i Ivanov sin neće UPISATI PRVI RAZRED, a evo i ZBOG ČEGA
Marija Kulić, Foto: Damir Dervišagić

SVE PODELILA JAVNO

HITNO OGLAŠAVANJE MARIJE KULIĆ O UNUKU ŽELJKU: Miljanin i Ivanov sin neće UPISATI PRVI RAZRED, a evo i ZBOG ČEGA

Marija je vrlo požrtvovana kada je reč o Željku, njenom unuku, kako bi mu nadomestila to što su mu i otac i majka toliko dugo u rijalitiju.

Objavljeno:

Dok je Miljana Kulić u "Eliti", o njenom sinu brine Marija Kulić, kojoj se može mnogo štošta zameriti, ali ne i ogromna požrtvovanost kada je u pitanju vaspitanje i briga o svom unuku. Marija redovno na društvenim mrežama obaveštava javnost kako napreduje mali Željko. Na osnovu fotografija stiče se utisak da Miljanin i Ivanov sin ima vrlo srećno detinjstvo i da mu se mnoge želje ispunjavaju.

Oni koji se sećaju dolaksa malog Željka u "Zadrugu 6" dobro znaju koliko je najmlađi Kulić izrastao u finog i vaspitanog dečaka, a na osnovu mnogih očevidaca u Nišu, Željko se tako ponaša i obdaništu i na ulici. Pošto je on bio prva rijaliti beba, gledaoci rijalitija su ponosni što je on izrastao u tako finog i vaspitanog dečaka.

Marija Kulić pored toga što komentariše sve vezano za učešće svoje ćerke u rijalitiju, ona redovno odgovara i svojim pratiocima na pitanja vezana za Željka.

Marija Kulić objasnila zbog čega Željko ove godine neće ići u prvi razred
Marija Kulić objasnila zbog čega Željko ove godine neće ići u prvi razredfoto: Nemanja Nikolić

Marija i mali Željko se trenutno nalaze na Goču, gde Miljanin sin ima priliku da se druži sa svojim vršnjacima i da se kreativno izražava. Njegova baka je podelila predivnu sliku gde je Željko obučen u kostim Harija Potera, voljenog deteta čarobnjaka iz književnog i filmskog serijala Dž. K. Rouling.

Gledaoci su se pitali da li će Željko u septembru da krene u pravu školu. Međutim, do toga neće doći.

Marija Kulić o unuku Željku i upisivanju u školu
Marija Kulić o unuku Željku i upisivanju u školufoto: Instagram printscreen/marijakulic_mtaz

Mnogi ne mogu da veruju koliko je vreme brzo proletelo, te se pitaju da li je moguće da je Željko gotovo porastao do školskog uzrasta.

Jedna obožavetljka je pisala Mariji i pitala da li Željko dolazi u đačke klupe 1. septembra. Marija je obajsnila da je Željko još uvek mali za školu jer će tek sad u julu da napuni 6 godina i da od septembra kreće u predškolsko, koje je obavezno u Srbiji za svu decu. Prvi razred osnovne škole će upisati tek za godinu dana.

- Ne, kreće u predškolsko. Dogodine ide u prvi razred - objasnila je Marija.

Bonus video:

05:52

ZA ESPRESO: Profesorka muzičkog iz Beograda živi od socijalne pomoći

(Espreso/SrbijaDanas/Teodor Mirković Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.