LJUBA PANTOVIĆ ZA ESPRESO! Žestoko udarila po učesnicima Elite: Bez dlake na jeziku OPLELA po Aneli i Janjušu...
Ljuba Pantović, Foto: © ATA Images

BRUTALNA

LJUBA PANTOVIĆ ZA ESPRESO! Žestoko udarila po učesnicima Elite: Bez dlake na jeziku OPLELA po Aneli i Janjušu...

Kako se uskoro biliži finale rijalitija "Elita" mi smo pozvali Ljubu kako bi nam otkrila kako gleda na učesnike kao i da li ima svog favorita.

Objavljeno: 12:28h
Ivana Radivojević

Fitnes instruktorka i bivša rijaliti učesnica Ljuba Pantović oglasila se za Espreso i prokomentarisala aktuelne teme rijalitija Elita.

Naime, kako se uskoro biliži finale rijalitija "Elita" mi smo pozvali Ljubu kako bi nam otkrila kako gleda na učesnike kao i da li ima svog favorita u ovoj sezoni.

- Ova sezona je meni najlošija od svih. Ubačeni su rijaliti fanovi i koji su umislili da znaju kako se "igra rijaliti", neki stari su već predosadni likovi i gomila fikusa kojima i dalje ne znamo imena, a kamoli svrhu bitisanja u ovoj sezoni. Priče su previše isforsirane od spolja i uopšte nisu zanimljivi. Moji favoriti su Drvo mudrosti i kuče Vesna - rekla je Ljuba, a onda nam otkrila šta misli o trudnoći Aneli Ahmić:

Ljuba Pantović o trudnoći Aneli Ahmić
Ljuba Pantović o trudnoći Aneli Ahmićfoto: Printscreen

- Ja mislim da je to sve teška lagatija, koliko god oni tvrdili suprotno. Oboje su foliranti, loši glumci i nule od karaktera. Pljuju se, vređaju i tako u krug. Prosto receno "fujčina". Pretpostavljam da će sad biti "spontani abortus" i da će se sve zaboraviti na dan finala.

Kada je reč o ljubavi Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović fitnes instruktorka kaže da reperu treba devojka koja nema veze sa rijalitijem.

- Mislim da od te veze nema nista. Žao mi je što je Ša sebi dopustio da opet ludi tamo i da se prikazuje u lošem svetlu. On je super dečko, dobar drug, zanimljiv i duhovit. Ja ne znam šta mu se dešava kad uđe u vezu pošto tad sebe toliko maltretira i toliko se loše ponasa da je to strašno. Mislim da treba da u stvarnom svetu pronađe normalnu devojku sa kojom ce uživati u ljubavi i koja neće imati dodira sa rijalitijem.

Ljuba o odnosu Ša i Mione
Ljuba o odnosu Ša i Mionefoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

Kada je reč o Jovani Tomić Matoroj i svemu što joj se desilo u rijalitiju Ljuba smatra ona nema prave prijatelje kao i da je trebala da slušaMarka Đedovića.

- Matora ne ume da razdvoji rijaliti od stvarnog života i zato je došlo do svega ovoga. Okružena je sa 90% lažnih prijatelja i onda ni onih 10% ne poštuje. Upetljali su se u laži, spletke, koristoljublje i naravno da izbije problem. Pogrešila je što nije slušala Marka Đedovića zato sto je on odlićno informisan i uvek na vreme upozori šta se sprema, ali ona se pogubila - rekla je Ljuba, pa nam otkrila šta misli o vezi Matorine bivše Anite Stanolović i Anđela Rankovića:

Fitnes instruktorka smatra da je Matora trebala da sluša Đedovića
Fitnes instruktorka smatra da je Matora trebala da sluša Đedovićafoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Još jedna lažna priča klažne lezbejke i lika sa narcisoidnim poremećajem ličnosti. Pancir zeludci koji sve trpe zarad rijalitija i članka u novinama. Bedno, jeftino i providno…

Za sam kraj upitali smo Ljubu kako gleda na Maju Marinković i njena pokušavanja da se pomiri sa Stanislavom Krofakom, a ona je bez dlake na jeziku oplela po njoj:

Ljuba nije štedela reči kad je Maja Marinković u pitanju
Ljuba nije štedela reči kad je Maja Marinković u pitanjufoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Ne razmišljam o dežurnim naskakačicama na onu stvar... O njoj treba da razmišlja sanitarna inspekcija. Pretpostavljam da je ninfomanija sa primesama kompleksa i nesreće rezultirala jurnjavom za Stanislavom. On joj neće ostaviti ni 50 evra na ležaljci za druženje, kao sto su joj neki ostavljali.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Ivana Radivojević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.