Šta je ovo, pobogu? Crnka digla ruke i pokazala pravi horor ispod pazuha, svi skandalizovani od prizora
Tekla Insolia, Foto: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

užas

Šta je ovo, pobogu? Crnka digla ruke i pokazala pravi horor ispod pazuha, svi skandalizovani od prizora

Ona je na crveni tepih stigla u elegantnoj crnoj dugačkoj haljini bez rukava, pokazavši tom prilikom guste dlake ispod pazuha

Objavljeno: 08:34h

Poznata glumica i pevačica Tekla Insolia potpuno je prenerazila javnost i prisutne fotografe.

Ona je na crveni tepih stigla u elegantnoj crnoj dugačkoj haljini bez rukava, pokazavši tom prilikom guste dlake ispod pazuha, a "Cosmopolitan" navodi da je ovo sve popularniji trend među devojkama, ličnostima iz sveta šou biznisa i influenserima, koji za cilj ima širenje svesti o slobodi, uspostavljanje novih društvenih normi, standarda lepote i na kraju - osnaživanje žena.

Kako dalje piše pomenuti magazin, od prve polovine dvadesetog veka industrija lepote i društvo, patrijarhalno i kapitalističko, počeli su da zahtevaju od žena da uklanjaju dlake sa tela, kao da nisu prirodne, a imati glatke noge, bikini zonu i pazuh postalo je sinonim za lepotu.

1 / 2 Foto: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Izbor Tekle Insolije da se u Rimu pojavi sa dlakama ispod pazuha kao cilj je imalo razbijanje standarda lepote i "oslobađanje ženskog tela", tako da svaka žena može da odluči za sebe da li će zadržati svoje dlake ili će nastaviti da ih brije. Uz razumevanje da je to lični izbor, koji nije nametnut spolja.

"Volim da istražujem i eksperimentišem", na tu temu je kratko prokomentarisala glumica i pevačica iz Italije, a njen postupak vrlo je iznenadio javnost širom sveta, koja nije imala previše pohvala za njen postupak.

02:50

PEVAČ PRIZNAO! EVO KOJA GLUMICA MU JE BILA NAJVEĆA SIMPATIJA! Princ od Vranje nikad iskrenije odgovorio na ŠKAKLJIVIH 36 PITANJA

(Espreso/blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.