Pevač imao divljački se*s dok mu je žena slušala iz susedne sobe: Ona birala ljubavnicu, detalji će vas razbucati
Pevač imao razuzdani seks, Foto: Printscreen/Youtube/Yoko Ono

skandal

Pevač imao divljački se*s dok mu je žena slušala iz susedne sobe: Ona birala ljubavnicu, detalji će vas razbucati

Ali sve je počelo od jedne zabave....

Objavljeno: 08:44h

Ljubavna priča Džona Lenona i Joko Ono je kao sa filma.

O njima je brujao ceo svet, a ono što ih je izdvajalo od ostalih parova jeste i to što mu je ona birala ljubavnicu pa njihov glasan seks slušala iz druge sobe.

Džon Lenon je od septembra 1973. do 1975. bio na takozvanom "izgubljenom vikendu", koji je uključivao 18 meseci dugo pijančenje, praćeno seksom i drogom.

Eliot Minc koji je bio blizak sa njim i Joko Ono, rekao je za The Post dok je promovisao svoje nove memoare "We All Shine On: John, Yoko, and Me", da je japanska pevačica proterala svog supruga u Los Anđeles sa Mej Pang, koja je bila njihova asistentkinja i njegova ljubavnica, što je dovelo do njegovih brojnih afera.

Ali sve je počelo od jedne zabave....

1 / 5 Foto: prentscreen/youtube/Prince of the Darkness

Džon Lenon je na toj zabavi Džerija Rubina, investitora sa Volstrita, imao glasan i razuzdan seks.

"Dok je to trajalo, Joko je sedela na sofi, vladala je tišina poniženja, a drugi gosti su počeli nespretno da ustaju da bi otišli, a onda su shvatili da su im kaputi u spavaćoj sobi gde je Lenon imao seks", rekao je Minc.

Iako se smatra da je Ono našla Lenonu ljubavnicu, Minc se seća drugačije. Pevačica je odabrala asistentkinju koja će pratiti njenog muža i brinuti o njegovim osnovnim potrebama. A onda se ta veza pretvorila u nešto više.

Eliot Minc je rekao da Pejn nije bila jedina žena sa kojom je Džon Lenon imao odnose tokom "izgubljenog vikenda".

"Nazvao me je, probudio me i rekao mi da odem na jednu adresu", prisetio se Minc i otišao do te kuće gde nikada pre ranije nije bio. Zatekao je slavnog pevača ispod čaršava dok je jedna žena u bademantilu čekala u susednoj sobi.

Džon Lenon i Joko Ono
Džon Lenon i Joko Onofoto: Printscreen/Youtube/Yoko Ono

"Džon me je samo pogledao i rekao mi je - reši je se", dodao je.

Autor memoara poručio je tada svom prijatelju da više neće ispunjavati takve zahteve: "Džon se naljutio. Vikao je na mene i rekao: "Tražiću od tebe da učiniš sve što budem hteo".

Kasnije se bivši frontmen kultne grupe Bitlsi izvinio, ali je napomenuo Eliotu koji je radio ako didžej da ne može da mu govori šta sve da priča, a šta ne. Minc je u to vreme svako veče razgovarao sa Joko Ono, ali joj nije otkrivao ove detalje. Pejn je tada bila i dalje privržena Lenonu.

O aferi Džona Lenona bilo je reči i u ovom filmu.

"Lenon se zaljubio u mene, Joko nas je zvala 20 puta na dan", tvrdi ljubavnica

Mej je imala 22, a Džon 32 godine kada je počela afera. Ova žena sada ima 73 godine, a 2023. je za The Post iznela svoju stranu priče.

Rekla je da ju je Joko Ono iskoristila da postane Lenonova devojka 1973. "Džon i ja se nismo slagali. Počeće da izlazi sa drugim ljudima. Mislim da ćeš biti dobra za njega", poručila joj je pevačica koja je kontrolisala muževljevu vanbračnu aferu.

Mej Pang tvrdi da joj je Lenon 1973. rekao: "Moramo da odemo iz Njujorka, samo nas dvoje, daleko od Joko". Otišli su u Los Anđeles i zaljubili su se tokom 18 meseci veze.

Joko Ono je ostala u Njujorku i pratila tu vezu. U memaorima se ističe da su ona i Džon Lenon bili opsednuti time da budu premršavi, što je još jedan intrigantan detalj.

"Zvala bi 20 puta dnevno. Ponekad bi to bilo u četiri sata ujutro, a pozivi su bili bez veze. Rekla bi: "Samo sam išla u šetnju". Odgovorila bih joj: "I šta onda?", ispričala je Mej i prisetila se da se Lenon ankon njihovog povratka u Njujork zbližio sa suprugom pa su proveli vikend u Dakoti.

"Obavestio me je: "Joki mi dopušta da se vratim". Pitao sam čija je to ideja. Odgovorio je: "Ničija". To je bio kraj. Jako me je pogodilo", istakla je.

Mej je nastavila da radi za Lenona i Joko narednih šest godina i tvrdi da je između nje i pevača bilo telefonskih razgovora i seksualnih intimnosti.Poslednji put ju je zvao šest meseci pre nego što je ubijen 1980. u Dakoti. Kada je saznala da je ubijen, ispustila je telefon i vrisnula, a onda sa njim vodila "duhovne razgovore".

Pang se udala za producenta Tonija Viskontija 1989. i zajedno su dobili dvoje dece. Razveli su se 2000. Joko Ono ima 91 godinu, sama je odgajila sina Šona kog ju je doneo brak sa Džonom Lenonom. Nakon što je njen muž ubijen nije se više udavala.

03:01

NIKOLA ROKVIĆ PREPEŠAČIO PREKO 1.000 KILOMETARA ZARAD JEDNOG CILJA! Pevač prikupio novac, ali nije tu stao: Ovo je rezultat njegovog hodočašća

(Espreso/blic žena/Prneela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.