Dok svi bruje o njenom razvodu, ona ide gola u javnosti: Šok izdanje zaprepastilo ljude, da li je realna?
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

čOVEČE!

Dok svi bruje o njenom razvodu, ona ide gola u javnosti: Šok izdanje zaprepastilo ljude, da li je realna?

Ona je ponovo bila obnažena u javnosti, a on zakopčan do grla

Objavljeno:

Američki reper, producent i modni dizajner Kanje Vest, koji se odnedavno predstavlja kao Je, nedavno se našao na meti tračeva da se razvodi od supruge Bjanke Ćensori, za koje se ispostavilo da su neistiniti.

Australijska athitektkinja odmah se po izbijanju glasina pridružila suprugu u Japanu, gde Vest boravi već neko vreme, a oni su u više navrata viđeni u javnosti zajedno.

I nakon što je talas iznenađenja zbog toga će njihov brak, izgleda, ipak opstati, vraćamo se starim vestima kad su njih dvoje u pitanju – skandaloznim modnim izdanjima Bjanke Ćensori.

Kanje i njegova izabranica viđeni su tokom večernje kupovine u Ginzi, jednoj od najpoznatiji četvrti za šoping u Tokiju, a dok je reper nosio crne pantalone i jaknu, Bjanka je ponovo bila obnažena.

Bjanka od početka braka s reperom nosi oskudne kombinacije
Bjanka od početka braka s reperom nosi oskudne kombinacijefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je ulicom šetala u crnim cipelama sa štiklama, crnim najlonkama i tangama, dok je gore nosila kratak top potpuno otkrivenih leđa.

Po objavljivanju vesti da se par navodno razvodi, mnogima je prva reakcija bila – valjda će se supruga Kanjea Vesta konačno obući i ugrejati!

Nekada obična devojka iz Australije, prirodno lepa i visokoobrazovana, Bjanka od početka braka s reperom nosi oskudne kombinacije, a u više navrata je išla ulicom maltene naga. Tako je jednom prilikom u Italiji izašla grleći ljubičasto jastuče, potpuno obnaženog gornjeg dela.

1 / 14 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Viđali smo je samo u čarapama, sa najlon čarapama na glavi, bosu... Svojim bizarnim izgledom i ponašanjem Bjanka je zabrinula svoje prijatelje, koji strahuju da je suprug Kanje Vest kontroliše i manipuliše njom.

Bonus video:

00:03

KUPAČI MASOVNO ZVALI SPASIOCE NA ADI KAD SU VIDELI JK! Karli pokrila grudi samo sa 2 crna srca, muškarci padali kao pokošeni

(Espreso / Glossy/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.