Svetska diva nosi majicu sa likom Ćane! Ceo svet gleda u fotku i ne veruje šta vidi, da li je ovo realno?!
Ćana, Foto: Printskrin: Instagram/canamitrovic_official

neverovatno

Svetska diva nosi majicu sa likom Ćane! Ceo svet gleda u fotku i ne veruje šta vidi, da li je ovo realno?!

Američka zvezda Bijonse poznata je po mnogim hitovima a više od dvadeset godina opstaje na sceni i beleži ogroman uspeh.

Objavljeno: 22:58h

Iako Bijonse nije više aktivna kao tokom 2000-ih fanovi se uvek obraduju nekoj njenoj novoj pesmi ili njenom pojavljivanju negde. A zamislite da je vi vidite negde u Americi kako na primer nosi majicu sa Ćaninim likom? Verujemo da bi to bio pravi šok za vas. Bio je i za korisnike Instagrama koji su videli fotografiju poznate američke pevačice sa likom Ćane na majici i ništa im nije bilo jasno.

Budući da je po sredi bila šala i da su korisnici ove društvene mreže želeli da se malo našale to su uradili na vrlo originalan način. Na stranici "negujmosrbski" objavljene su dve fotografije na kojoj se nalazi originalna fotka gde zapravo naša pevačica nosi majicu sa likom koleginice Bijonse, a do nje je Bijonse na kojoj je urađena montaža kao da nosi suprotno - majicu sa likom Ćane.

Kod Ćane je stavljen znak x kao simbol potpunog promašaja i netačnosti dok je kod Bijonse bilo štiklirano kao tačno.

Korisnici ove mreže sa oduševljenjem su dočekali ovu sjajnu ideju.

"Bijonse se zahvaljuje Ćani kad osvoji neku nagradu", "Bijonse nikad nije pevala u prikolici, ima jos da gura da stigne Canu", "Mozda i najjaca objava od nastanka instagrama", "Bijons je iz Republike Srpske ako se ne varam", bili su neki od komentara.

Oduševljeni korisnici su priznali kako ih je objava nasmejala i da Ćana jeste umetnik vredan pažnje i pomena za razliku od mladih snaga poput američkih zvezda koje su u prvi plan isticale izgled i tako mnoge gradile karijeru.

Bonus video:

12:22

MISLIM DA JE ISTEKLA ZABRANA ULASKA U SRBIJU BOSANSKIM PEVAČICA! Ministar Dačić za Kurir televiziju: Sve ćemo da ukinemo

(Espreso/telegraf/T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.