Hodala u donjem vešu, pa pala kao kruška! Saplela se na vlastitu stvar, snimak postao viralan u trenu
Dautzen Kroes, Foto: Printscreen/tiktok/womenshealthspain

peh

Hodala u donjem vešu, pa pala kao kruška! Saplela se na vlastitu stvar, snimak postao viralan u trenu

Manekenka je pokušala da izvuče stopalo iz sandale, ali nije uspela, te je morala da se sagne i namesti je.

Objavljeno: 10:41h

Viktorijini anđeli su po ko zna koji put održali neponovljivi šou, pogotovo što se vratila zvezda Adriana Lima, ali jedna peh je bacio malu senku na ovaj događaj.

Naime, manekenka Dautzen Kroes se spotakla koračajući na pisti.

Dok je šetala luksuzan i skupocen donji veš, pod krilima anđela, štikla zaglavila u podu.

Manekenka je pokušala da izvuče stopalo iz sandale, ali nije uspela, te je morala da se sagne i namesti je.

@womenshealthspain Poco se habla de que uno de los momentos más reseñables que nos ha dejado el Victoria’s Secret Fashion Show ha sido el pequeño tropiezo de Doutzen Kroes: durante su desfile se le enganchó el tacón con una baldosa, saliéndose el zapato... Con mucha calma y tranquilidad, volvió a ponérselo y continuó su caminata como si nada 👏🏼 ¿Moraleja? Da igual lo que la vida te ponga por delante, puedes con ello 👠 #vs #victoriassecret #doutzenkroes ♬ sonido original - Women’s Health España

Publika je nagradila aplauzom, kako bi je ohrabrila. Kada je bila sigurna da je sve u najboljem redu nastavila je da šeta samouvereno.

Iako joj je u susret išla koleginica iz suprotnog smera koja je želela da joj pomogne manekenka je to vrlo brzo i profesionalno odradila a onda je nastavila kao da se ništa nije dogodilo.

Dautzen Kroes ovim gestom je pokazala da se i takve nepredviđene stvari dešavaju na pisti i da uvek treba biti pripravan.

Viktorija Sikret 2024. vratila se nakon 6 godina pauze a pistom su prošetala neka od najpoznatijih imena. Ipak, najveće iznenađenje za sve bila je manekenka Adriana Lima koja se vratila u svom punom sjaju iz penzije pokazavši savršeno telo u 43. godini.

Pored nje, pistom su prošetale i druge poznate manekenke među kojima Tajra Benks, Kejt Mos,Ešli Graham, sestre Gigi i Bela Hadid i druge.

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

(Espreso/telegraf/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.