Uhapšena ćerka Klinta Istvuda! Napala i povredila dugogodišnjeg dečka
Frančeska Istvud, Foto: Printscreen/Instagram/francescaeastwood

hapšenje

Uhapšena ćerka Klinta Istvuda! Napala i povredila dugogodišnjeg dečka

Ona je posle svađe povredila glumca i svog dugogodišnjeg dečka

Objavljeno: 10:30h

Ćerka Klinta Istvuda uhapšena je u subotu uveče.

Frančeska se tereti za nasilje u porodici. Naime, ona je posle svađe povredila glumca i svog dugogodišnjeg dečka Aleksandra Rejta na Beverli Hilsu, piše The New York Post, a zatim je uz debelu kauciju puštena iz pritvora.

- U subotu, 12. oktobra 2024, otprilike u 22:42, policijska uprava odgovorila je na poziv o mogućem incidentu zbog porodičnog nasilja. Policajci su sproveli istragu te na temelju izjava i povreda, Frančeska Rut Fišer Istvud iz Los Anđelesa uhapšena je za kazneno delo nasilja u porodici. Zadržana je u pritvoru - navedeno je u izjavi.

Kako navode, Frančeska se posvađala s dečkom dok se vozila po Beverli Hilsu. Tuča je navodno eskalirala i postala fizička. Nakon što je došla policija i uzela izjave obe strane i procenila povrede, koje je prema navodima tamošnjih medija imao dečko, policija je uhapsila naslednicu Klinta Istvuda.

Njen dečko je odbio lekarsku pomoć, a Frančeska je puštena iz policijskog pritvora nakon što je platila kauciju od 50.000 dolara. Policija nije otkrila identitet navodne žrtve u skladu s kalifornijskim zakonom.

Frančeska je u vezi s glumcem Aleksandrom Rejtom, s kojim ima šestogodišnjeg sina Titana.

Par je svoju romansu javno otkrio na crvenom tepihu 2018. Frančeska je u to vreme bila već trudna.

01:28

MLADI GLUMAC PROGOVORIO O REAKCIJAMA NA NJEGOVU ULOGU GEJ OSOBE! Đorđe Mišina bio završio u bolnici: Nisam znao šta pričam

(Espreso/24sedam/Prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.