U piće sipao lek za omamljivanje životinja, pa ih napastovovao? Toliko je jak da može i konja da obori, svi detalji
Paf Didi, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

ŠOK

U piće sipao lek za omamljivanje životinja, pa ih napastovovao? Toliko je jak da može i konja da obori, svi detalji

Među njima i, onda, dvadesetogodišnjakinja, koja je bila pozvana na jednu reperovu hotelsku žurku

Objavljeno: 14:18h

Toni Bazbi, advokat ispred novih 120 slučajeva s kojima se Šon „Didi" Kombs suočava, zgranuo je javnost tvrdnjama tokom nedavno održane konferencije za medije vezane za reperovu dramu - da je on žrtvama „najpre sipao lek za sedaciju životinja poput konja u piće, a onda ih napastvovao". U pitanju je ksilazin, koji se „video" nakon što je izvesni broj navodnih žrtava testiran.

Ovaj podatak i samog ga je zatekao.

- Nekoliko ljudi (koje predstavljam) podvrgnuto je testu i droga je bila i te kako pronađena u njihovim sistemima. Za neke možda nikad niste ni čuli. Jedna od takvih je, recimo, ksilazin, za omamljivanje. Prema našim istraživanjima (tima), koristi se za umirivanje konja - prokomentarisao je, pa se prilično zadržao na slučaju jedne, onda, dvadesetogodišnjakinje, koja je bila pozvana na izvesnu hotelsku žurku repera.

1 / 6 Foto: Print Screen Youtube/CBS New York

- Bilo joj je drago (što je dobila poziv), pa je otišla. Dobila je onda svoje piće i dalje se više ničega ne seća. Toliko je bila loše da je završila u bolnici. U sistemu joj je pronađen kokain, kao i ksilazin - objasnio je onda on, bruji tamošnja štampa.

Bonus video:

00:30

POLICAJAC 20 GODINA SILOVAO ŽENE, A OVAKO IM JE PRETIO! Oglasio se inspektor koji je rešio slučaj: Njima odajemo počast!

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.