Dzastin Biber se prepolovio nakon što je dobio bebu, ali i nakon hapšenja Pi Didija: Lepi pevač je sad KOST I KOŽA
Prvo pojavljivanje Bibera nakon hapšenje Didija, Foto: Prinstcreen

POSTAO JE TATA, ALI NE MOŽE DA UŽIVA

Dzastin Biber se prepolovio nakon što je dobio bebu, ali i nakon hapšenja Pi Didija: Lepi pevač je sad KOST I KOŽA

Pevač je sa svojom suprugom Hejli ponovo počeo da izlazi u javnost i to nakon četiri nedelje nakon rođenja njihovog sina Jacka Bluesa, ali to nije bila glavna tema rasprave na društvenim mrežama

Objavljeno: 11:58h

Mnogi obožavatelji su ovih su dana zabrinuti za zdravlje pevača Džastina Bibera nakon što se mladi muzičar pojavio u javnosti, samo nekoliko dana nakon hapšenja i optužbi na račun kontroverznog hip hop mogula Pi Didija. On se optužuje za reketarenje, trgovinu ljudima u seksualne svrhe i krivičana dela vezana uz prostituciju, pa viralne videe 15-godišnjeg Bibera i repera. Neki nagađaju da se Didijevo hapšenje odrazilo na Biberovo zdravlje zbog intenzivnih spekulacija o prirodi njihovog odnosa, prenosi Daily Mail.

Džastin Biber
foto: Prinstcreen

Pevač je sa svojom suprugom Hejli ponovo počeo da izlazi u javnost i to nakon četiri nedelje nakon rođenja njihovog sina Jacka Bluesa, ali to nije bila glavna tema rasprave na društvenim mrežama. Obožavatelji pevača jako su zabrinuti za njegovo zdravlje pa svoje reakcije na njegov izgled dele na internetu.

"Izgleda kao da prolazi kroz to. Ne vidim sreću. Moliću za njega i ono kroz što je prošao", "Ne izgleda zdravo i to me boli", "Mislim da izgleda kao da mu nije dobro", "Možda mu je biti roditelj teško ili mu te gluposti stvarno smetaju", "Džastin ne izgleda zdravo. Jako je mršav", prenio je Daily Mail neke od reakcija s društvenih mreža.

1 / 4 Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Videozapisi koji zadnjih dana ponovno kruže društvenim mrežama pojavili su se nedugo nakon što je policija pretresla Didijeve domove u Miamiju i Los Angelesu i zaplenila više od 1000 bočica dečjeg ulja i lubrikanata. Na jednom snimku se vidi kako Didi stoji pored 15-godišnjeg Bibera i govori kako će zajedno provesti 48 sati.

"Sledećih 48 sati on je sa mnom i mi ćemo potpuno poludeti", rekao u jednom trenutku Didi dok se Biber tokom celog videa videa smeje i dodaje samo sitne komentare. Kada je video ponovno objavljen na društvenim mrežama ove godine izazvao je niz kritika i zabrinutosti.

Džastin Biber
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kasnije se još jedan isečak pojavio na društvenim mrežama u kome Didi stvara nelagodnu situaciju Bieberu. "Šta ima, čoveče, jesi li dobro? Rasprodao arene i sve to? Počinješ da se ponašaš drugačije, ha? Više me ne zoveš i ne družiš se sa mnom kao što smo se družili", uputio je ove reči mladom pevaču.

Biber je delovao zabrinuto dok je odgovarao svom kolegi: "Mislim, pokušavao si stupiti u kontakt sa mnom kroz što sve ne... ali nikad nisi dobio moj broj. Reći ću ti svoj broj."

Poslednja saradnja Didija i Bibera bila je pre godinu dana kada se pevač pojavio na reperovom albumu "The Love Album: Off the Grid" s pesmom "Moments". Biber, žali zbog saradnje s Didijem i navodno to nikada ne bi učinio da je znao za optužbe koje su u međuvremenu izašle na videlo.

(Espreso/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.