Princ Vilijam i Hari vrbovani za čuvene orgije? Isplivali jezivi detalji, poznati reper hteo da bludniči s njima
Hari i VIlijam, Foto: EPA/WILL OLIVER

skandalozno

Princ Vilijam i Hari vrbovani za čuvene orgije? Isplivali jezivi detalji, poznati reper hteo da bludniči s njima

Prinčevi su poznali su Paf Dedija 2007. nakon koncerta u čast princeze Dajane na stadionu Vembli u Londonu.

Objavljeno:

Uhapšeni reper Paf Dedi u centru je skandala zbog silnih optužnica koje se nižu na njegov račun.

O njegovim žurkama sa poznatima pišu svi mediji , a on je u jednoj emisiji poručio da želi da prinčevi Vilijam i Hari dođu na njegove žurke, dok su u cvetu mladosti.

Kako se te godine spremalo venčanje princa od Velsa i Kejt Midlton, voditelj je naglasio: "Nemojte da nam uništite kraljevsko venčanje".

Reper je dodao: "Nije više tako. Verujte mi, oni su van liste. Pre je to bilo, kad su bili mladi ljudi koji su i sami upadali u velike probleme, pa sam, pomislio: "Zašto ne dođete da se družite sa mnom?".

1 / 6 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Muzičar je verovatno mislio na lude žurke na koje je odlazio princ Vilijam i noćne provode princa Harija u Las Vegasu, piše Page six. Poznata braća sada žive sasvim drugačije živote, ali im partijanje u mladosti nije bilo nimalo strano.

O vezi Paf Dedija i prinčeva pisalo se i pre šest meseci. Princ Hari pominje se u tužbi protiv repera Paf Dedija, kojom ga je producent Rodni Džons tužio za 30 miliona dolara zbog trgovine seksom i seksualnog nasilja, između ostalog. Sin Čarlsa i Dajane ne vezuje se ni za kakav prekršaj, ali je njegovo ime na listi onih koje muzičar poznaje, a ta poznastva su mu olakšavala da organizuje žurke, kao paravan za navodnu trgovinu ljudima. Novi detalji saznali su se nakon što su federalni agenti upali u njegove kuće u Majamiju, Los Anđeelsu i Njujorku.

Prinčevi su poznali su Paf Dedija 2007. nakon koncerta u čast princeze Dajane na stadionu Vembli u Londonu. O tome je pisao Daily mail ističući da su braća pokazala da su "kul".

Vilijam i Hari
Vilijam i Harifoto: Profimedia

Prinčevi su se srdačno pozdravili sa Paf Dedijem i Kanjeom Vestom, a Hari je prebacio ruku preko ramena Šona Kombsa, kako glasi pravo ime prvog repera. Vest je tražio od princeva da stave naočare sa prugama što su oni u šali odbili. Bilo je pokušaja da se spreči snimanje tog susreta, što možete videti na snimku.

Na tom događaju 2007. Vilijam i Hari sreli su se i sa glumicom Sijenom Miler koja je poljubila starijeg brata u obraz, a sa mlađim se pozdravila nežnim zagrljajem. Braću je zagrlila pevačica Džes Stoun, a Vilijam se zahvalio grupi Take That na sjajnom nastupu.

Četiri godine nakon tog susreta Paf Dedi je ponovo pričao o britanskoj dinastiji. Izrazio je želju da nastupi na svadbi Kejt Midlton i Vilijama u Londonu. Rekao je za The Sun da je dovoljno da ga pozovu telefonom. Palata to nije komenatrisala. Snup Dog je pred svadbu posveto princu pesmu Wet, a bilo je glasina da će pevati na njegovoj momačkoj večeri, piše belfasttelegraph.co.uk.

00:05

Reper Korona i Albino se pozdravljaju

(Espreso/blic žena/ belfasttelegraph.co.uk./prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.