Sestro, šta ti je ovo dole? Pevačica obukla kostim, a svi zverlaju u prostor između nogu, prizor je degutantan
Džodžo sablasnula javnost, Foto: Printscreen/Instagram/itsjojosiwa

ŠOKANTNO

Sestro, šta ti je ovo dole? Pevačica obukla kostim, a svi zverlaju u prostor između nogu, prizor je degutantan

Donji deo kostima oponaša izgled muškog polnog organa što je mnoge zbunilo

Objavljeno: 08:09h

Američka pevačica Džodžo sablasnula je javnost novom naslovnicom, a zbog prizora ljudi su malo reći zgrožđeni.

Ona je zvezda novog izdanja "Lady Gunn", a naslovna strana pokrenula je dosta negativnih komentara na X platformi i Instagramu.

"Baš mi je neprijatno dok ovo gledam", komentariše se na mrežama.

“Kao mlada naučila sam da je u očima javnosti svaka pažnja pažnja... bez obzira radi li se o dobroj pažnji ili samo o pažnji. Upravo sam potpisala novi ugovor, novi saradnici su sjajni, neverovatni ljudi. Rekli su - u redu, moramo da nateramo ljude da te primete i da počnu da te vole. a ja sam rekla da nije u tome stvar", izjavila je pevačica Džodžo (33).

Naslovna strana je skrenula pažnju i to onu negativnu. A da li će je publika još više zavoleti nakon ove fotografije, sudeći po komentarima, trenutna situacija ne obećava.

Pevačica koja je nakon lokalnog talenat takmičenja nastupila u emisiji "Najtalentovanija deca Amerike" pa potpisala ugovor za Blackground Records, na naslovnoj strani nosi kostim koji oponaša anatomiju muškog tela.

Donji deo kostima oponaša izgled muškog polnog organa što je mnoge zbunilo: "Ne dopada mi se ova slika", "Ne znam ko upravlja njenom karijerom, ali ovo će je uništiti", "Džodžo, prestani sa ovim. Plašim se", "Ima još vremena da se ovo obriše".

Sa druge strane, neki poručuju da bi reakcije bile sasvim drugačije da se u ovakvom izdanju predstavila Lejdi Gaga, tu su i oni koji kažu da treba ceniti slobodu odevanja koja se ne obazire na polne razlike.

Komentara je mnogo, a pevačica je u intervjuu otkrila da je naučila kako da se bori sa kritikama dok je učestvovala u emisiji "Dance Moms", kao dete:

“Bila sam najomraženija u toj emisiji. Ali moja mama je rekla - niko ne može da ti oduzme ono što sama uradiš".

02:57

NEDOSTAJE NAM INTIMA, ALI PRIORITETI SE ZNAJU! Ivana Pavković otkrila kako funkcioniše u kući sa 4 MUŠKARCA: Trenutno uživam

(Espreso/blic žena/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.