Sara otkrila kakva joj je intima sa 32 starijom koleginicom, pa zaprepastila: Evo šta obe najviše vole u krevetu!
Sara i Holand, Foto: Printscreen/Instagram/mssarahcatharinepaulson

ŠOKČINA

Sara otkrila kakva joj je intima sa 32 starijom koleginicom, pa zaprepastila: Evo šta obe najviše vole u krevetu!

Sara je za jedan podkast otkrila dosad nepoznate detalje o njihovoj vezi.

Objavljeno:

Glumica Sara Paulson u vezi je sa svojom kolginicom Holand Tejlor od 2015. godine.

Sara je za jedan podkast otkrila dosad nepoznate detalje o njihovoj vezi.

"Mi ne živimo zajedno, to je svojevrsna tajna. Holand Tejlor i ja provodimo puno vremena zajedno, ali ne živimo u istoj kući. U vezi smo već dugo i mislim da deo uspeha leži i u tome, provodimo vreme samo kada to želimo, a kada ne želimo, onda ne provodimo," ispričala je Sara Paulson.

Na pitanje da li bi želela odvojene spavaće sobe da ipak žive u istoj kući, Sara je odgovorila:

"Mi volimo da zaspimo tako što jedna drugu držimo za ruku. Volim da spavam kraj nje. Samo ne želim da budem uz nju sve vreme. Šalim se," kroz smeh je pojasnila.

Sara i Holand Tejlor često su punile medijske rubrike zbog razlike od 32. godine između njih. Tejlor je u januaru proslavila 81. rođendan, a Sara ima 49. godina. Poznato je da je glumica, koja se proslavila u ulozi "žderačice muškaraca" Evelin Harper u seriji "Dva i po muškarca", pre Sare nije imala duge veze, a Sari je ovo treća veza koja je trajala više od 5 godina.

1 / 4 Foto: Griffin Lipson/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Sklona sam tome i imam više iskustva. Holand nema. I tako, njen je život, a doći u njene godine i nakon što dugo nije živela s nekim, da ima mene i sve moje potrebe u svom prostoru, mislim da bi joj bilo puno odjednom," zaključila je.

Tejlor je u januaru za "Variety" rekla da ne može da zamisli ni da sa partnerikom deli isti set.

"Ne volim parove koji rade sve zajedno," rekla je tada.

Sara je svojevremeno rekla i da bi se "nekima koji gledaju sa strane" njihova veza mogla da učini nekonvencionalnom, ali da to nije nešto što je brine.

"Nisam birala u koga ću se zaljubiti. Ali mislim da znam zašto je interesantno ljudima, jer na papiru to sve izgleda nekonvencionalno. Za osobu koja se nađe u ovakvoj situaciji i boje se da će biti osuđivana ili pogrešno percipirana, neka vidi da živim život na svoj način, koji je autentičan za mene, samo pokušavam biti što realnija. Ako će to nekoga da inspiriše, to ne može biti loše," pojasnila je 2018. godine za Elle časopis, a prenosi Story.

02:21

DOVELA SAM HOLIVUD U SRBIJU, JAKO SAM SKUPO PLATILA! Didi Džej otvorila svoju estetsku kliniku: Niko neće izaći nezadovoljan

(Espreso/Blic žena/story/Prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.