Otkriveni novi potresni detalji o životu i smrti princeze Dajane: "Održala sam privatno bdenje kod kuće, sveće su"
Princeza Dajana, Foto: Profimedia

šok

Otkriveni novi potresni detalji o životu i smrti princeze Dajane: "Održala sam privatno bdenje kod kuće, sveće su"

Evo o čemu se radi...

Objavljeno:

Police britanskih knjižara nedavno je popunila nova knjiga pod nazivom "Dancing With Diana: A Memoir" u kojoj se opisuju susreti sa princezom Dajanom a čija je autorka En Alan, dugogodišnja učiteljica plesa Lejdi Di.

U svojoj knjizi En je navela sve nedaće sa kojima se suočila princeza Dajana - Čarlsovu aferu sa Kamilom, borbu sa bulimijom, ali je pomenula i njenu radost koju je osetila kada je saznala da je trudna.

Prijateljstvo između Dajane i En trajalo je devet godina, a počelo je ubrzo nakon princezine udaje za Čarlsa III, 1981. godine. Kako je navedeno u knjizi, njih dve su se odmah sprijateljile a En će je, kako kaže, pamtiti po smehu i sklonosti da joj porumeni lice.

U knjizi je otkrila i momenat kada joj se Dajana poverila oko Čarlsove afere sa Kamilom.

1 / 5 Foto: EPA/FEHIM DEMIR EPA/FEHIM DEMIR

"Mogla sam da osetim povređenost, bespomoćnost u njoj. Prihvatala je moje tešenje, ali je znala da mi kaže: "Sigurno me smatraš groznom." Verujte da nisam... Nakon nekoliko minuta nežnog jecanja, rekla mi je: "Jednostavno ne mogu da učinim ništa kako treba kada je u pitanju moj muž. Jako ga volim i želim da bude ponosan na mene, ali mislim da on ne oseća isto." Samo sam je pustila da govori, nisam joj davala saveta, samo sam je slušala," napisala je En, a prenosi People.

Takođe je navela da je princezi Dajani najvažnije bilo da porodicu sačuva na okupu zbog čega ju je i toliko bolela Čarlsova afera.

Međutim, prijateljstvo između En i Dajane naišlo je na "prepreku" jer se En, 1989. godine, preselila u Škotsku. Iako su vremenom izgubile kontakt, En je bila skrhana nakon što je saznala da je Dajanina poginula u saobraćajnoj nesreći 1997. godine.

"Održala sam vlastito privatno bdenje kod kuće, okružila sam se svećama, cvećem i Dajaninim plesnim fotografijama i pismima. Sve što sam mogla da učinim jeste da je se sećam i cenim vreme koje smo provele zajedno. Taj čin mi je pomogao da ispunim prazninu koju sam osećala," napisala je En u svojoj knjizi.

Bonus video:

04:46

Šta je to doksing? Žrtva sajber kriminala priznala: Nikada niste potpuno bezbezdni, nisam se osećala sigurno ni u svom domu

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.