Bred Pit je muvao ovu srpkinju dok je bio u braku sa Anđelinom: Podelila kako je tekla cela priča, šokiraćete se
Bred Pit, Foto: Valery HACHE / AFP / Profimedia

video

Bred Pit je muvao ovu srpkinju dok je bio u braku sa Anđelinom: Podelila kako je tekla cela priča, šokiraćete se

Evo o čemu se radi...

Objavljeno:

Bred Pit, holivudski glumac, poznat je kao veliki zavodnik, te se više puta pisalo i pričalo da nije bio veran svojim partnerkama i da je jedan od razloga što se razveo od Dženifer Aniston upravo bila prevara. Iako nemamo dokaze crno na belo, mnogi veruju da ovaj holivudski lepotan nikada nije bio veran samo jednoj ženi.

Da mu nije bio problem a se udvara devojkama ni kada je bio u braku sa glumicom Anđelinom Džoli otkrila je naša glimica Dajana Gudić.

Dajana već godinama gradi glumačku karijeru u Americi, a sinoć je u popularnoj emisiji Amidži šou otkrila da joj je Bred Pit pisao na Instagramu pre nekoliko godina.

"Znaš kako, ne mogu odgovoriti na ovo pitanje, zato što kad god lepa žena kaže ko joj je lep od poznatih ličnosti, on joj se javi na Instagramu", rekla je Dajana, nakon čega je priznala da joj je Bred Pit pisao:

"Mene su pitali ko mi je od poznatih ličnosti onako lep, ja sam rekla Bred Pit... Pa ti sad izvuci iz konteksta, ali nisam odgovorila na poruku, jer ja sam tad imala dečka, on ženu.

Inače, Dajana je ranije bila u domaćim medijima kada se saznalo da se druži sa Leonardom Dikaprijem, a sada je priznala da je on, ipak, nikad nije muvao.

"Kad smo se tek upoznali... Šta da ti kažem, nije, nije na taj način. Dao mi je neki kompliment, ja njemu, ali uvek smo bili drugovi, bolje se poklapamo kao prijatelji", rekla je ona.

Bonus video:

03:21

ONA JE LUTKA SA NASLOVNE STRANE! Posle 42 godine zvezda spota Riblje Čorbe progovorila o Bori Đorđeviću: Pod mojom je zaštitom!

(Espreso / Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.