Kruže razarajuće slike bolesnog Brusa Vilisa: Ima neizlečivu bolest i sve je gore, zum na lice će vas slomiti
Brus Vilis, Foto: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

potresno

Kruže razarajuće slike bolesnog Brusa Vilisa: Ima neizlečivu bolest i sve je gore, zum na lice će vas slomiti

U postu od 22. avgusta, Rumer je na Instagramu objavila sliku sa ocem dok je odgovarala na pitanja o njegovom zdravstvenom stanju.

Objavljeno:

U poslednje vreme Brus Vilis (69) retko se može videti, a najveću snagu i podršku pruža mu njegova velika porodica.

Zvezda akcionih filmova otac je pet ćerki: Mejbl Rej (12) i Evelin (10) dobio je sa suprugom Emom Heming Vilis (46), dok iz braka sa Demi Mur (61) ima Rumer (36), Skaut (33) i Talulu (30).

U postu od 22. avgusta, Rumer je na Instagramu objavila sliku sa ocem dok je odgovarala na pitanja o njegovom zdravstvenom stanju.

“On je sjajan. Toliko ga volim. Hvala”, kratko je napisala.

1 / 8 Foto: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nekoliko meseci ranije, gostujući u jednoj emisiji, otkrila je da je njen otac “dobro” i da polako gradi odnos sa svojom jednogodišnjom unukom Luetom.

“Lu je polako počela da hoda, prišla je deki, bilo je tako slatko”.

Rumer je istakla da se nada da će ona i njena porodica pričajujući o bolesti pomoći drugima koji se nose sa istim ili sličnim okolnostima.

“Transparentnos naše porodice u vezi sa tatinom stanjem veoma je važna. Cilj nam je da pomognemo drugima, kao i da skrenemo pažnju na samu bolest u nadi da će se pronaći lek ili bilo šta što može da bude od koristi”, rekla je ćerka Brusa Vilisa.

Podsetimo, u martu 2022. godine Demi Mur se obratila javnosti zvaničnim saopštenjem.

„Brusovim neverovatnim fanovima i svima koji ga podržavaju... Želimo da vam u ime porodice saopštimo da naš voljeni Brus ima neke zdravstvene probleme i da mu je nedavno dijagnostikovana afazija, što utiče na njegove kognitivne sposobnosti. Zbog toga je odlučio da se povuče i da karijeru koja mu je toliko značila ostavi iza sebe. Ovo je zaista izazovno vreme za celu porodicu i veoma smo vam zahvalni na ljubavi, saosećanju i podršci. Prolazimo kroz sve ovo kao jedna snažna zajednica. Brus uvek kaže „živi!“, i planiramo da uradimo upravo to. S ljubavlju, Ema, Demi, Rumer, Skaut, Talula, Mejbel i Evelin“, navela je Demi u objavi na Instagramu.

Godinu dana kasnije, u februaru 2023, porodica Brusa Vilisa objavila je da slavni glumac boluje od oblika demencije koji se naziva frontotemporalna demencija ili skraćeno FTD.

U izjavi su naveli da je vest “bolna, ali i da je olakšanje konačno znati jasnu dijagnozu”.

“Danas ne postoje lekovi za ovu bolest, ali se nadamo da će se to promeniti u godinama koje dolaze. Kako Brusovo stanje napreduje, nadamo se da će se sva medijska pažnja usmeriti na rasvetljavanje ove bolesti koja zahteva daleko više svesti i istraživanja. “Brus je uvek verovao u korišćenje svog uticaja kako bi pomogao drugima i podigao svest o važnim pitanjima, javno i privatno. U našim srcima znamo kako bi, da je u mogućnosti, učinio sve da javnost osvesti o ovoj bolesti”, navodi se u saopštenju.

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

(Espreso/blic žena/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.