"Još se nije razvela, kači golu zadnjicu, traži sledećeg?" Poznati glumac isprozivao par koji je u frazi razvod
Ben Aflek i Dženifer Lopez, Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

iskren

"Još se nije razvela, kači golu zadnjicu, traži sledećeg?" Poznati glumac isprozivao par koji je u frazi razvod

"Onog minuta kada je objavljen njihov razvod, koji nije čak ni okončan, ona već slika svoje dupe... Kao da kaže: 'Hajde, sledeći'

Objavljeno:

Holivudski komičar Džordž Lopez javno je prokomentarisao razvod Dženifer Lopez i Bena Afleka, osuđujući latino divu jer je već počela da objavljuje nove, provokativne fotografije na društvenim mrežama, a da razvod još uvek nije ni sudski okončan. On je istakao da je to protumačio kao njen pokušaj da privuče pažnju drugim muškarcima.

"Pogledajte Bena Afleka - nikada niste videli tipa koji je toliko jadan i oženjen. A Dženifer Lopez objavljuje tvit... Selfi sa njenom zadnjcom", prokomentarisao je 63-godišnji komičar u podkastu "Politickin" na iHearth radiju.

"Onog minuta kada je objavljen njihov razvod, koji nije čak ni okončan, ona već slika svoje dupe... Kao da kaže: 'Hajde, sledeći'", bio je maliciozan Lopez, dodajući da veruje da pevačica "jedva preživljava" kritike koje je dobila jer je podelila provokativni selfi praktično odmah nakon što je potvrđeno da se razvodi.

Dženifer Lopez
foto: Printscreen Instagram/Jlo

Podsetimo, Džej Lo je pre nekoliko dana objavila fotografiju na kojoj pozira u jednodelnom kupaćem kostimu, istakavši pritom svoju bujnu pozadinu. Taj selfi u ogledalu bio je deo serije slika koje je lepa 55-godišnjakinja objavila kako bi opisala svoje leto, a izvori su za "Page Six" da je to njen pokušaj da preokrene svoj imiždž.

"Ona želi da izmeni svoj imidž u javnosti dok prolazi kroz završnu fazu svog neuspelog braka sa Aflekom", rekao je insajder blizak Lopezovoj.

Bonus video:

03:09

Snežana Vlajkov nova učesnica Elite

(Espreso/BlicŽena/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.