Ko je prelepa Ines? U vezi je sa slavnim frajerom i 29 godina mlađa od njega, a o njihovom odnosu bruje svi
Ines de Rramon, Foto: ShotbyJuliann / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

obratite pažnju

Ko je prelepa Ines? U vezi je sa slavnim frajerom i 29 godina mlađa od njega, a o njihovom odnosu bruje svi

Ova 31-godišnjakinja već se kretala u holivudskim krugovima kada je upoznala Pita

Objavljeno:

Bred Pit je u vezi sa sa 29 godina mlađom Ines de Ramon, a njihova romansa traje još od kraja 2022. godine.

Sada su se prvi put pojavili zajedno na crvenom tepihu, a dok je glumac bio u crnom od glave do pete, lepa brineta je takođe izabrala monohromatsko izdanje, ali u beloj boji.

Siajli su
Siajli sufoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ko je Ines de Ramon, devojka Breda Pita?

Par je privukao mnogo pažnje u Veneciji, a mnogi spekulišu i da Inesina bela, drapirana haljina možda ukazuje i na to da ih uskoro čekaju svadbena zvona! Jasno je da slavni 60-godišnjak ima ozbiljne namere sa Ines, ona je prva devojka koju je prikazao svetu posle razvoda od Anđeline Džoli.

A ko je u stvari Ines de Ramon, žena koja je osvojila srce holivudskog šarmera? Ova 31-godišnjakinja već se kretala u holivudskim krugovima kada je upoznala Pita; ona je, naime, bila udata za glumca Pola Veslija, koji se proslavio ulogom u seriji "Vampirski dnevnici". Par se venčao na intimnoj ceremoniji 2019, ali su već 2022, samo nekoliko meseci pre nego što je otpočela romansu sa Pitom, stavili tačku na svoj brak. Predstavnik para potvrdio je u septembru 2022. da su se razdvojili i da su u tom trenutku već nekoliko meseci živeli odvojeno. Njihov razvod i zvanično je okončan ranije ove godine.

Ines je iz Nju Džersija, a diplomirala je poslovnu administraciju na Univerzitetu u Ženevi 2013. godine. Na njenom LinkedIn profilu može se naći informacija da je od 2020. radila kao direktor veleprodaje luksuznog brenda nakita "Anita Ko Jewelry", kompanije koja ima slavne kupce kao što su Kortni Kardašijan i Hejli Biber. Ona je, takođe, radila u još nekoliko kompanija koje se bave izradom nakita.

1 / 7 Foto: HEM / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Ova lepa, obrazovana Amerikanka je i poliglota, te pored engleskog govori još tri jezika - španski, francuski i nemački. Aktivno se bavi i svojim velnes hobijem; ona je sertifikovani zdravstveni trener sa diplomom Instituta za integrativnu ishranu.

Ines je prvi put viđena u javnosti sa Bredom na koncertu grupe Bono u Los Anđelesu, pa se veruje da je otprilike u tom periodu i otpočela njihova romansa. Počeli su da žive zajedno u februaru ove godine, a od tada je njihov odnos još jači i intezivniji. Holivudskom glumcu je ovo prva ozbiljna veza nakon što je okončao svoj brak sa koleginicom Anđelinom Džoli sa kojom ima šestoro dece.

Par je nedavno letovao zajedno na imanju Chateau Miraval u Francuskoj, koje je glumac kupio sa Anđelinom i oko kog se već godinama spore na sudu.

"Za Breda je poražavajuće što nema odnos sa svojom decom, ali je Ines bila izvor utehe za njega i to ih je dodatno zbližilo. Nije isključeno da će imati još dece. Ona je mlada, i Bred je rekao da je 100 odsto spreman da imaju decu, ako ona to želi. Sviđa mu se ideja da izgradi svoj život sa Ines i sve su opcije otvorene. Bred je rekao da bi Ines bila divna majka. Ona je strpljiva, opuštena i ima odličan smisao za humor. Njihov odnos je stabilan i bez drame, a on je rešen da ova priča bude na duge staze", objasnio je nedavno blizak prijatelj zgodnog plavušana, potvrdivši da Bred i Ines planiraju da budu zajedno na duge staze.

02:17

NIJE BIKOVIĆ BRED PIT, HBO NIJE HTEO DA RIZIKUJE Miroslav Lekić o optužbama Ukrajine: Politika se meša u umetnost, pa je uništi

(Espreso/Blic žena/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.