Da li je moguće ovo? Molio ga da je ne oženi, a ovo je i razlog: Sada se razvode, a zbog nje nije pričao sa drugom
Foto: Filippo MONTEFORTE / AFP / Profimedia

niko nije očekivao

Da li je moguće ovo? Molio ga da je ne oženi, a ovo je i razlog: Sada se razvode, a zbog nje nije pričao sa drugom

Mislio je da će ga ovaj brak uništiti

Objavljeno:

Met Dejmon i Ben Aflek su najbolji prijatelji još od detinjstva, a osim što se druže, nekoliko puta su sarađivali i na poslovnom planu pa su čak osnovali i producentsku kuću "Artists Equity".

Dejmon je već 18 godina u braku s Lusijanom Barozo, stoga Aflek i te kako ceni njegove ljubavne savete.

Otkad su Ben i Dženifer Lopez izgovorili sudbonosno "da" 2022. godine, Met je navodno upozoravao Bena da se njihova veza neće dobro završiti. Budući da je latino diva podnela zahtev za razvod nakon dve godine braka, čini se da su njegove sumnje zaista ostvarile.

Met Dejmon ga jedno molio
Met Dejmon ga jedno moliofoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Naime, Ben se godinama borio s alkoholizmom, a dugo se šuškalo i da ga je prvi raskid sa Dženifer 2004. godine gurnuo u zavisnost. Upravo zato, Met mu je tada savetovao da se fokusira na posao, kako ga bračne turbulencije ne bi skrenule s puta i zakočile mu karijeru.

"Met je bio tu da pomogne Benu nakon prvog raskida sa Džej Lo i imao je osećaj da će se to ponoviti", rekao je izvor.

Inače, pojavile su se glasine da je Bena razbesnelo što je njegova supruga 2023. godine lansirala svoju ponudu koktela "Delola", bez obzira na to što je znala da se on dugo borio sa zavisnošću. Čini se da supružnici nisu uspeli da reše nesuglasice, te je sada sve spremno za razvod.

Dejmon je početkom meseca za Radio Time Podcast progovorio o svojoj svetskoj slavi pa svoju situaciju uporedio s Aflekovom.

1 / 9 Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

"Pre 25 godina kultura tračerskih časopisa bila je ogromna, ali mene su ignorisali. Nisam bio uzbudljiva priča: momak koji je oženjen, to je dosadno! Skandal i seks, to je ono zbog čega bi ljudi čitali časopise. Baš sam imao sreće. Posebno kad pogledam Kejsijevog brata, Bena. Imali smo paralelne karijere na mnogo načina, ali ne mogu da zamislim da živim pod tom lipom javnosti 25 godina", rekao je.

Uz to, izvor je ranije za OK! Magazine otkrio da Met ne može da podnese Dženifer, a najbolji prijatelji zbog nje neko vreme nisu ni razgovorali.

"Očito je da nešto mora da se promeni, ali kada je Met počeo da daje Benu savete, totalno je eksplodirao. Čini se kao da se istorija ponavlja jer su pre 20 godina prestali da razgovaraju iz potpuno istog razloga. Ali Met ne može da ćuti, čak i ako to znači da će se odaljiti od Bena. Videti svog prijatelja kako pozira na jednom crvenom tepihu za drugim, potpuno igrajući ovu ulogu slatkiša Džej Lo, Metu postaje mučno. Ne može da podnese što vidi kako mu ubija muškost", rekao je izvor.

Bonus video:

00:24

Sve spremno za dolazak Makrona i Vučića u Novi Sad

(Espreso/Kurir.rs/ Story.hr/ L. S./Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.