Nakon Karleuše i Anđa našla novog dečka: Posle skandaloznog razvoda okrenula drugi list, evo o kome je reč
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Sve je iznenadila

Nakon Karleuše i Anđa našla novog dečka: Posle skandaloznog razvoda okrenula drugi list, evo o kome je reč

Anđelina je u italijanski grad na vodi navodno stigla u društvu novog dečka

Objavljeno: 08:53h

Anđelina Džoli je jedna od najvećih zvezda ovogodišnjeg Venecija film festivala, na kom se pojavila prvi put posle gotovo dve decenije! Slavna glumica radi na promociji svog novog filma "Maria", biografske drame o čuvenoj operskoj pevačici Mariji Kalas.

No, pored upečatljivih modnih odabira, ova 49-godišnjakinja povukla je još jedan genijalan marketinški potez, osiguravši se da će svi pričati o njoj, a samim tim i o filmu!

Naime, Anđelina je u italijanski grad na vodi navodno stigla u društvu novog dečka!

Anđelina Džoli je jedna od najvećih zvezda ovogodišnjeg Venecija film festivala
Anđelina Džoli je jedna od najvećih zvezda ovogodišnjeg Venecija film festivalafoto: Fausto Marci / Alamy / Alamy / Profimedia

Naime, glumica je u sredu popodne fotografisana kako iz hotela u Veneciji izlazi u društvu britanskog repera i političkog aktiviste Akale!

Izvori bliski Anđelini rekli su za "In Touch" da se ona viđa sa 40-godišnjim novinarem nešto više od godinu dana, ali je njihov odnos okarakterisao kao "ležeran".

Akala se navodno pridružio Džolijevoj i njenim Ćerkama Zahari i Šajlo u maju prošle godine na Književnom festivalu Kalabaš na Jamajci. Svedok je otkrio da je on bio "vro zaštitnički nastrojen prema sve tri dok ih je pratio naokolo". Par je potom ponovo viđen zajedno šest meseci kasnije na zajedničkoj večeri u Milanu.

Akala
Akalafoto: akala / Instagram

Insajder je dodao i da je ono što je najviše privuklo Anđelinu to kako se Akala odnosi prema njenoj deci. Podsetimo, ona pored pomenutih Zahare i Šajlo, sa bivšim suprugom Bred Pitom ima i sinove Medoksa i Paksa, te blizance Vivijen i Noksa.

"Mislim da veliku ulogu u njenoj privlačnosti prema Akali, osim one fizičke, igra i to što je dobar u interakciji sa njenom decom jer joj je to veoma važno", rekao je izvor.

Ista osoba je dalje navela da se par povezao i oko svojih zajedničkih interesovanja na polju društvenog aktivizma, ali i pitovanja i učenja o različitim kulturama i načinima života.

1 / 3 Foto: Fausto Marci / Alamy / Alamy / Profimedia

"Oni dele strast prema putovanjima i otkrivanju različitih kultura. Prošlo je mnogo vremena otkako nije osetila ovakvu strast", navedeno je.

Zanimljivo je da "In Touch" dalje navodi da se holivudska zvezda navodno viđala sa još jednim muškarcem ove godine, brodvejskim kompozitorom Džastinom Levin. "Anđelina se viđala sa dva različita muškarca u poslednjih godinu dana. Oni su potpuno različiti, ali se ona zaljubljuje u obojicu", tvrdi izvor za pomenutu publikaciju.

Bonus video:

00:24

Makron u pratnji lovaca sleteo na Beogradski aerodorom

(Espreso / Blic žena/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.