Najpoznatija bivša srpska snajka se potpuno transformisala: Muškarci su otkidali na nju, a onda su je napali...
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

DA LI JOJ JE OVO TREBALO?

Najpoznatija bivša srpska snajka se potpuno transformisala: Muškarci su otkidali na nju, a onda su je napali...

Odlučila se da napravi drastičan zaokret

Objavljeno: 12:54h

Nakon što je na svet donela treće dete, Adrijana Lima našla se na meti stravičnih komentara zbog viška kilograma koje je dobila u trudnoći. Dve godine kasnije, jedna od najlepših žena sveta odlučila je da napravi drastičan zaokret.

Adrijana Lima, nekad jedna od najtraženijih manekenki na svetu, povukla se iz javnosti kako bi uživala u majčinstvu i porodičnom životu. Od piste ju je distancirala i fizička transformacija koju pripisuje trećem porođaju.

„Porođaj me je uništio. Svaki dan je nova borba i svaki dan moram da podsećam sebe da prihvatim svoje novo telo, ali i da uradim sve da izgled dovedem u red. Osećam da sam u tranziciji i zato svaki dan naporno vežbam i mučim se, ali i učim nove stvari o sebi i svom telu u četrdesetim. I to je u redu jer telo u različitom životnom dobu različito reaguje na iste nadražaje“, rekla je Lima jednom prilikom.

Na slavnu brazilsku manekenku posebno su se obrušili u martu prošle godine, posle dodele FIFA nagrada u Parizu. Reakcije su se svele na zaključak da više ne liči na sebe, da je podbula i da prestane sa estetskim zahvatima.

„Nadam se da će shvatiti da joj ništa od toga nije potrebno jer je i bez filera, posle svih ovih godina i troje dece, jedna od najlepših žena na svetu“, glasio je jedan od komentara.

Od piste ju je distancirala i fizička transformacija
Od piste ju je distancirala i fizička transformacijafoto: Michael Baucher / Panoramic / Profimedia

Međutim, nisu svi bili blagonakloni.

„Šta si iradila sa predivnim licem? Izgleda drugačije“, „Nadam se da su ovo fileri i da će s vremenom nestati“, „Nisi ista“, „Postala si nakaza“...

Negativni komentari nastavili su se i nakon što se sa partnerom Andreom Lemerom i ćerkama pojavila na premijeri nastavka filma „Igre gladi“ u Los Anđelesu.

Nekoliko dana kasnije reagovala je na Instagramu:

„Ovo je lice umorne mame jedne tinejdžerke, dvoje predtinejdžera, jednog aktivnog dečaka, jednogodišnjaka koji uči da hoda i tri psa. Hvala na brizi“. Priložila je i fotografiju lica bez trunke šminke.

Adrijana Lima
foto: Printscreen/Instagram/adrianalima

Bivša žena Marka Jarića uvela je strogu fitnes-rutinu i promenila režim ishrane kako bi što pre povratila figuru koju je nekada imala. Sudeći prema fotografijama koje su upravo stigle iz Los Anđelesa, čini se da su Limini napori urodili plod – paparaci su je uslikali vidno mršaviju.

Jasno je da se izgled Adrijane Lime vraća u normalnu. Na najnovijim fotografijama opet je ona stara. Blistala je u kežual kombinaciji, a tu je, naravno, bio i Andre Lemer, emotivni partner od koga se ne odvaja.

1 / 2 Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bonus video:

02:30

KRENULA STUDENTSKA POTRAŽNJA STANOVA: Agent za nekretnine dao važan savet stanodavcima i studentima

(Espreso / Blic žena/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.