Omiljena plavuša nikad lepša: Prolaznici nisu mogli da odvoje pogled od nje, stomak je tek posebna priča
Foto: CIAOPIX / COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

divno!

Omiljena plavuša nikad lepša: Prolaznici nisu mogli da odvoje pogled od nje, stomak je tek posebna priča

Par je izgledao opušteno i srećno tokom šetnje nakon ručka sa prijateljima

Objavljeno:

Trudna australijska glumica Margo Robi (34) uživa na odmoru na Sardiniji sa suprugom Tomom Akerlijem, a najnovije paparaco fotografije pokazuju da je par sve bliži tome da se ostvari u ulozi roditelja.

Zvezda filma "Barbi" Margo Robi i njen dugogodišnji muž Tom Akerli uslikani su na letovanju na ostrvu Sardinija, a buduća mama je pokazala svoj poveći trudnički stomak u beloj košulji koju je zakopčala na samo jedno dugme.

Košulju je ukombinovala sa crnim lepršavim pantalonama, a letnje izdanje upotpunila je crnom torbom i šeširom u istoj boji.

Margo Robi
foto: CIAOPIX / COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Margo Robi je od aksesoara nosila sunčane naočare koje su neizostavan modni detalj tokom leta, a nju su i štitile od radoznalih pogleda. Par je izgledao opušteno i srećno tokom šetnje nakon ručka sa prijateljima.

Da podsetimo, vest o trudnoći Margo Robi odjeknula je svetskim medijima u julu, nakon što je par uhvaćen na odmoru u Italiji, kada su paparaci uslikali glumičin trudnički stomačić.

Istog meseca uslikana je sa trudničkim stomačićem i na Vimbldonu.

1 / 3 Foto: CIAOPIX / COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Par se prvi put upoznao 2013. godine dok je snimao dramu iz Drugog svetskog rata Suite Francaise, kada je Margo glumila, a Akerli je bio pomoćnik režisera. Vezu su započeli 2014. a venčali su se u tajnosti 2016. u Bajron Bej zalivu, pred pedesetak gostiju, a mlada je nosila boho haljinu Oskara de la Rente.

Bonus video:

02:35

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago

(Espreso / Blic žena/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.