Od početka je sumnjala u... Oglasila se i tašta nakon vesti da se razvode: Precrtala zeta za sva vremena, šok
Foto: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

novo

Od početka je sumnjala u... Oglasila se i tašta nakon vesti da se razvode: Precrtala zeta za sva vremena, šok

Znao je koga ženi, šta je očekivao?

Objavljeno:

Gvadalupe Rodrigez (77), majka Dženifer Lopez, muzičke zvezde koja ovih dana trese planetu svojim razvodom, razočarana je u Bena Afleka, dok ćerki, s druge strane, pruža bezrezervnu podršku.

„Gvadalupe je mudra žena sa bogatim iskustvom, predosećala je da priča sa Benom neće imati srećan kraj“, otkrivaju insajderi bliski porodici.

„Aflek je odlično znao ko je Džej Lo. Oženio je superzvezdu, a ne prodavačicu iz lokalnog marketa. Suludo je u takvoj priči očekivati privatnost. Gvadalupe je baš razočarana i ćerki je u ovim delikatnim i osetljivim trenucima velika podrška i oslonac“, dodajte izvor.

Dženifer Lopez
Dženifer Lopezfoto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Benom nikada nije bila oduševljena, poštovala je ćerknin izbor, podržavala je, ali je imala svoje mišljenje. Ispostavilo se na kraju da je osećaj nije prevario. Za njega više ne želi da čuje i samo se nada da ova loša epizoda neće imati posledice po Dženifer“, prenosi insajder za američke medije.

Majka Dženifer Lopez vodi miran život i veoma retko je možemo videti u javnosti. Pre izvesnog vremena pozirala je sa ćerkom za jednu modnu kampanju posle koje se više niko nije pitao kako Džej Lo, uprkos godinama, a ima ih 55, izgleda tako dobro, jer se odgovor krije u genima.

„Kako izgleda moderna porodica? Službena definicija ne postoji. Ne radi se o savršenstvu, već o prihvatanju, tako da svako može biti baš onakav kakav je, bez skrivanja“, rekla je Dženifer Lopez u videu koji prati kampanju.

1 / 12 Foto: ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Latino diva je pozirala sa majkom i decom, blizancima Maksom i Emom.

Dženifer Lopez više puta je istakla koliko joj podrška porodice, posebno majke, znači. Sećamo se i dirljive poruke koju joj je posvetila na Instagramu.

„Ljudi me često pitaju odakle mi ta energija, način na koji vozim, na koji plešem. E, znate, Gvadalupe, moja mamica... Otkako je pamtim, uvek je plesala, smejala se i uveseljavala svaku prostoriju u kojoj bi se našla. Ona je definicija mladolikosti. Volela je oduvek muziku i filmove, a verovala je i u pravu ljubav. Sve to nasledila sam od nje. I zbog toga sam i ja bolja“, napisala je Dženifer i otkrila da je postala sve ono u šta je njena mama čvrsto verovala.

Bonus video:

08:35

Kompletan tip istraživanja ne ugrožava ekološki sistem Stručna rasprava o radu Dragane Đorđević: Te tvrdnje su netačne!

(Espreso/Blci žena/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.