2024. godina je godina razvoda: Došao je red i na njih, braku je došao kraj, podnela je papire
Foto: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

najnovije

2024. godina je godina razvoda: Došao je red i na njih, braku je došao kraj, podnela je papire

Ona je podnela zahtev za razvod u utorak u Višem sudu

Objavljeno: 07:25h

Holivudske zvezde Dženifer Lopez i Ben Aflek razvode se nakon dve godine braka, piše BBC.

Lopez je podnela zahtev za razvod u utorak u Višem sudu okruga Los Anđeles, prema sudskim dokumentima u koje je imao uvid BBC.

Par, koji su tabloidi prozvali "Bennifer", zvanično se venčao u Las Vegasu u julu 2022. godine, a sledećeg meseca održali su veću svadbenu ceremoniju u Džordžiji.

Njihova romansa počela je nakon što su se upoznali dok su radili na setu kriminalističkog filma iz 2003. godine "Gigli". Prvobitno su planirali da se venčaju te godine, ali su prekinuli svoju vezu početkom 2004.

Skoro dve decenije kasnije, obnovili su svoju vezu.

"Ljubav je prelepa. I ispostavilo se da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina strpljiva," rekla je Lopez 2022. godine nakon što je najavila venčanje u Las Vegasu.

BBC je kontaktirao njihove predstavnike za komentar.

Sudski dokument u slučaju navodi da Lopez ili njen advokat moraju obavestiti Afleka kopijom njenog zahteva za razvod braka.

1 / 8 Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Medijski izveštaji ukazuju na to da Lopez, koja je pravno promenila prezime u Aflek, nije navela nikakve detalje o predbračnom ugovoru u svom zahtevu za razvod.

Dokument podnet Višem sudu u Los Anđelesu u ovom slučaju navodi da i Lopez (55) i Aflek (52) moraju podeliti finansijske informacije, uključujući svoje trenutne prihode, troškove, imovinu i dugove.

Dokument navodi da su oboje obavezni da obelodane sve promene u svojim finansijama "dok se ne postigne konačan dogovor o svim finansijskim pitanjima u slučaju."

Sud je dao Lopez 60 dana da podnese finansijski izveštaj, a Aflek će imati još 60 dana nakon što ona dostavi svoje informacije da uradi isto.

Podnesak navodi da, ukoliko bilo ko od njih ne prijavi ili ne ažurira finansijske informacije, to može rezultirati sudskom kaznom.

Dokument navodi da su oboje obavezni da obelodane sve promene u svojim finansijama
Dokument navodi da su oboje obavezni da obelodane sve promene u svojim finansijama foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Mesecima se spekuliše o njihovom odnosu. Navodno su stavili na prodaju svoju vilu u Beverli Hilsu za 65 miliona dolara i viđani su odvojeno bez burmi.

Aflek, dvostruki dobitnik Oskara, prethodno je bio u braku sa glumicom Dženifer Garner, koju je upoznao na setu filma iz 2001. godine "Pearl Harbor". Razveli su se 2015. godine nakon deset godina braka i imaju troje dece.

Lopez je bila udata četiri puta, prvo za konobara kubanskog porekla Ojanija Nou od 1997-98; zatim za njenog bivšeg plesača Krisa Džada od 2001-03; i za pevača Marka Entonija, sa kojim ima blizance, od 2004-14.

Pevačica i glumica, poznata kao Džej Lo, takođe je bila verena za zvezdu Njujork Jenkija Aleksa Rodrigeza.

Bonus video:

05:48

DELO DENISA KRASNIĆIJA JE DOMINO EFEKAT! Stručnjaci analiziraju pretnje ambasadama Srbije: Akt pojedinca ili organizovane grupe?

(Espreso / BBC/ Telegraf / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.