Da li je realno da ovako izgleda? Napunila 91. godinu, uhvatila mlađeg frajera pa se baškari na jahti, prava carica
Foto: CHRISBRANDIS.COM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

DAMA PRE SVEGA

Da li je realno da ovako izgleda? Napunila 91. godinu, uhvatila mlađeg frajera pa se baškari na jahti, prava carica

Glumica tvrdi da pazi šta jede, ali da nikada nije držala dijetu

Objavljeno:

Džoan Kolins (91) provodi letnje dane uživajući na Azurnoj obali sa 30 godina mlađim suprugom Persijem Gibsonom, a kada vidite fotografije sa odmora, ostaćete bez teksta kako slavna britanska glumica izgleda u desetoj deceniji.

Zvezda "Dinastije" Džoan Kolins koja je u maju napunila 91 godinu uživa na Azurnoj obali sa tri decenije mlađim suprugom Persijem Gibsonom, a na jahti u Sen Tropeu izdominirala je u plavo- beloj odevnoj kombinaciji.

Legendarna glumica ponela je letnji komplet, koji se sastojao od šortsa i majice, dok je preko imala komplet sorts i blejzer bez rukava.

Legendarna glumica ponela je letnji komplet
Legendarna glumica ponela je letnji kompletfoto: X printscreen/Dutchfan33

Savršeno letnje izdanje zaokružila je belim mokasinama.

Ono što je svima privuklo veliku pažnju jeste njena vitka linija u 91. godini. Sjajna figura rezultat je njene istrajnosti u redovnom vežbanju.

- Vežbala sam s fizioterapeutom i to preporučujem starijim muškarcima i ženama koji žele ostati u formi. Pola sata dnevno to radim i shvatila sam da mi to daje energiju. Nemojte ići na dijetu, samo jedite manje. Ako treba da smršate nekoliko kilograma da biste stali u nešto, jedite kuvana jaja i brokoli tri dana. Ako želite nešto grickati, pojedite još brokolija. I vežbajte, koliko god to mrzeli, morate - rekla je glumica ranije.

1 / 8 Foto: CHRISBRANDIS.COM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica tvrdi da pazi šta jede, ali da nikada nije držala dijetu.

„Nemojte ići na dijetu, samo jedite manje. Ako treba da smršate nekoliko kilograma da biste stali u nešto od garderobe, jedite kuvana jaja i brokoli tri dana. Ako želite nešto da grickate, pojedite još brokolija. I vežbajte, koliko god da to mrzite, morate“, rekla je svojevremeno Džoan Kolins.

Holivudska diva ima i jedan trik za sjajan izgled njene kože i mladolikost koja je krasi. A to je da što manje vremena provodi na suncu, kako štetno zračenje ne bi naškodilo njenoj koži, savetuje to i svojim ćerkama. U porodici Džoan Kolins bjuti rutine prenose se sa kolena na koleno.

Za razliku od mnogih njenih koleginica, Džoan Kolins nije pristalica estetskih operacija.

"Ne bih mogla da prolazim kroz sve to, pre svega- imam strah od igala. Majka mi je rekla da hidriram kožu i koristim noćnu kremu", rekla je čuvena glumica Džoan Kolins.

Bonus video:

00:07

Serija Sila

(Espreso / Blic žena/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.