Majko mila, kakva aždaja od žene: Voditeljku muški rod obožava, svi pogledi uprti ka terasi gde se sunča golišava
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

jao!

Majko mila, kakva aždaja od žene: Voditeljku muški rod obožava, svi pogledi uprti ka terasi gde se sunča golišava

Jedna od najlepših voditeljki pokazala je svoju neverovatnu figuru u plavom kupaćem kostimu

Objavljeno:

Nemački fudbaler Loris Karius (31) trenutno odmara sa suprugom italijanskom voditeljkom i modelom Diletom Leotom (32) u Taormini- italijanskom gradu na Siciliji, a paparaci fotografije ostavljaju bez daha.

Fudbaler Loris Karius i njegova izabranica Dileta Leota koju znaju svi ljubitelji fudbala italijanske Serie A na odmoraju na jugu Italije, a vešti paparaci su zabeležili trenutke njihovog uživanja u slobodnom vremenu.

Poznati fudbaler je paradirao svojim mišićavim telom i impresivnim brojem tetovaža dok je zabeležio nekoliko snimaka mobilnim telefonom sebe i svoje atraktivne supruge.

Jedna od najlepših voditeljki pokazala je svoju neverovatnu figuru u plavom kupaćem kostimu na terasi sicilijanskog odmarališta.

1 / 7 Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ove fotografije zabeležene su dva meseca nakon njihovog venčanja u Vulkanu na Liparskim ostrvima, na kojem je priustvovalo 160 zvanica. Mladenci su prvi ples odigrali uz himnu ljubavi, legendarni hit Džona Ledženda All of Me, a ovde pogledajte fotografije sa venčanja i prelepu venčanicu u kojoj je Dileta zablistala.

Inače, Dileta Leota je najpoznatija sportska novinarka u Italiji. od 2018. godine za DAZN komentariše prenose Serie A, a ranije je prezentovala utakmice Serie B na italijanskom Sky Sportu. Italijanski i svetski tabloidi prate svaki njen korak.

Skandal sa Zlatanom Ibrahimovićem

Dileta Leota je privukla pažnju javnosti ne samo svojim izgledom, već i svojim ljubavnim životom, posebno nakon afere sa Zlatanom Ibrahimovićem pre nekoliko godina. Slavni fudbaler navodno je proslavio Novu godinu sa svojom suprugom, nakon čega je otišao kod Dilete i ostao do ranih jutarnjih sati. Dileta je tada izjavila da je biti sa zauzetim muškarcem neprihvatljivo za nju i da mora voditi računa o svojim postupcima.

Skandal sa Zlatanom
Skandal sa Zlatanomfoto: EPA/MASSIMO PICA

Eksplicitne fotografije

Dileta Leota se 2016. godine našla u žiži javnosti nakon što su njene eksplicitne fotografije sa mobilnog telefona procurile u javnost i završile na internetu. Mediji su tada pisali kako joj je neko hakovao mobilni.

"Diletin mobilni je hakovan i objavljene su neke vrlo privatne fotografije iz prethodnih godina, neke čak i montirane", stoji u objavi njenog tadašnjeg poslodavca Sky Sportsa.

No, nije to bilo sve. Samo nekoliko meseci nakon toga, novih 12 eksplicitnih fotografija isplivalo je u javnost početkom januara, a svega nekoliko dana posle drugog 'curenja' fotki, procurilo je novih 47 koje su se delile internetom.

Ljubavni život

Njen ljubavni život uvek je privlačio veliku pažnju javnosti. Romansa sa turskim glumcem Džanom Jamanom, punila je medijske stupce. Par se razišao pre 3 godine posle nekoliko meseci veze. Kako su mediji prenosili, njoj je navodno smetala njegova ljubomora i to što nije mogao da se nosi s brojnim pogledima usmerenim prema njegovoj devojci.

Mediji su je 2021. povezivali i sa američkim milijarderom Rajanom Frajdkinom jednim od čelnih ljudi fudbalskog kluba Roma. Navodno je sa njim viđena u rimskom hotelu.

Bonus video:

02:34

Licidersko srce u Užicu

(Espreso / Blic žena/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.