Šta je sa današnjim brakovima? Pukla tikva i kod njih: U braku bili samo 7 meseci i već se razveli, šokantno
Foto: Printscreen Instagram

šta se dešava?

Šta je sa današnjim brakovima? Pukla tikva i kod njih: U braku bili samo 7 meseci i već se razveli, šokantno

Pevačica je iz braka izašla sa 0 dinara

Objavljeno:

Otac Majli Sajrus Bili Rej Sajrus (62) i zvaničćno je razveden od australijske pevačice Fajrrouz (34) sa kojom je bio u braku samo sedam meseci, potvrdili su advokati obe strane za TMZ. Muzičar je sredinom juna podneo zahtev za okončanje braka.

Pevačica je iz braka izašla sa 0 dolara iako joj je otac Majli Sajrus predao prava na autorske nadoknade za pesme koje su zajedno napisali i objavili. Bivši par je postigao dogovor o razvodu prošlog petka tokom medijacije,a razveli su se juče. Fajrrouz je nedavno promenila svoje prezime u Sajrus pa je Bili napomenuo da to potvrđuje njegovu sumnju da se udala za njega jedino zbog tog detalja.

Bili Rej Sajrus (62) i zvaničćno je razveden od Fajrrouz
Bili Rej Sajrus (62) i zvaničćno je razveden od Fajrrouzfoto: Printscreen Instagram

"Ovo je apsolutno najluđa prevara za koju sam ikada čuo. A kamoli činjenica da sam ja u centru i zapravo meta šeme. Žalosno se odigralo se na ovaj način. Nije to bila samo mreža laži koja me dovela u fizičku opasnost, to je bila stvar srca, ljubav je slepa, to je sigurno", poručio je preko svojih advokata za TMZ.

Ljudis bliski pevačici rekli su da bi ona i te kako imala koristi da je razvod dospeo do suda, kao i da bi se tada saznali brojni detalji o Biliju koji ne idu na ruku njegovom javnom imidžu. Ipak želela je da se blaćenje zaustavi i da se uspešno oporavi od operacije koju je nedavno imala.

Pevačica je iz braka izašla sa 0 dolara
Pevačica je iz braka izašla sa 0 dolarafoto: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bivši par venčao se u oktobru prošle godine. Pevačica je 2023. u emisiji Kelly Clarkson Show, na pitanje kako su se upoznali odgovorila: "To je zapravo vrlo smešna priča jer sam ja bila izlazila sa audicije u Holivudu". Sreli su se u momentu dok je otac Majli Sajrus šetao psa, susret se desio u Los Anđelesu.

Venčali su se nešto duže od godinu dana nakon veridbe i dve godine nakon njegovog razvoda od majke Majli Sajrus, Tiš Sajrus.

"Pre šest meseci udala sam se za ovog čoveka. Život nije uvek lak, ali sigurno pomaže kad ti je suprug istovremeno i najbolji prijatelj", napisala je uskoro bivša supruga Bila Reja Sajrusa, ranije na Instagramu. Par se još nije oglašavao o razvodu o kojem piše TMZ.

Majli
Majli foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Bili iza sebe ima brak sa Sindi Smit kojom se oženio 1986. Razveli su se 1991. Brak sa Tiš trajao je od 1993. do 2002. Njegova ćerka Majli je samo dve godine mlađa od Fajrrouz.

Zanimljivo je i da se Majli Sajrus 2019. razvela od glumca Lijama Hemsvorta nakon SEDAM MESECI BRAKA.

Bonus video:

31:16

CENTRALNI DNEVNIK 05.08.2024

(Espreso / Blic žena / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.