Glumac je hitno prevezen u bolnicu: Pojavile se ove informacije o njegovom stanju
Foto: Printscreen Instagram/zacefron

mnogi su zabrinuti

Glumac je hitno prevezen u bolnicu: Pojavile se ove informacije o njegovom stanju

Glumca su pronašla dva radnika koja rade u vili i izvukla su ga iz bazena

Objavljeno:

Glumac Zek Efron (36) prebačen je u jednu špansku bolnicu nakon što je imao nezgodu u bazenu koji se nalazi u sklopu privatne vile koju je iznajmio, javlja TMZ.

Njegov agent je pak poručio da je Zek bio na ispitivanjima čisto preventivno i da nije ječ ni o kakvom teškom incidentu.

Ipak, priča koju donosi TMZ ide malo drugačije. Glumca su pronašla dva radnika koja rade u vili i izvukla su ga iz bazena. Navodno je povredio nogu, odmarajući na Ibici, gde je stigao nakon otvaranja Olimpijskih igara u Parizu.

Međutim, izvori su za TMZ poručili da su Efrona u bazenu pronašla dva čoveka koja rade u vili u kojoj je odseo na Ibici i izvukli ga iz vode. Predstavnik glumca je sve nazvao samo "manjim incidentom" i nije za sad objasnio šta se tačno dogodilo Efronu.

Magazin People iz svojih izvora saznaje da je glumac u petak uveče stigao u bolnicu i tamo proveo noć. Medij podseća da je već imao bizarnu nesreću kada se hodajući u čarapama u svom domu okliznuo i nezgodno pao na granitnu fontanu. Tada je morao na operaciju i estetski zahvat vilice.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir/L.S./prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.