Glumica iznela nove optužbe protiv bivšeg muža: Njihov sukob ne jenjava, a ova situacija ga je veoma uznemirila
Glumica, Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

pogledajte

Glumica iznela nove optužbe protiv bivšeg muža: Njihov sukob ne jenjava, a ova situacija ga je veoma uznemirila

Zbog nepomirljivih razlika između njih, kako je glumica navela, zatražila je razvod 2016. godine

Objavljeno: 09:48h

Anđelina Džoli je iznela teške optužbe protiv svog bivšeg supruga, Breda Pita. Tvrdi da on pokušava da je natera da potpiše ugovor o tajnosti podataka kojim bi prikrio da ju je zlostavljao.

Tužio je Anđelinu jer je prodala svoj udeo francuske vinarije

Njih dvoje se već duže vreme spore oko francuske vinarije Chateau Miraval, čiji su suvlasnici. On je 2022. tužio Anđelinu jer je prodala svoj udeo, tvrdeći da je time prekršila sporazum, prenosi People. U najnovijim sudskim dokumentima njeni advokati navode da prodavanjem svog udela nije imala nameru da povredi Breda kao odgovor na bilo kakvu odluku o starateljstvu nad njihovom decom.

Brad Pitt, Bred Pit, Anđelina Džoli
foto: Bill Davila / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Zapravo je Pit bio taj koji je odbio da plati njenu naknadu, osim ako potpišu novi, prošireni ugovor o tajnosti podataka uz garanciju od 8,5 miliona dolara, koji je posebno sastavljen tako da je prisili da ćuti o tome da ju je zlostavljao", napisali su.

Upoznali su se na snimanju zajedničkog filma

Anđelina i Bred upoznali su se na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit" 2005. godine, nakon čega su započeli vezu koju su krunisali brakom 2014. Zbog nepomirljivih razlika između njih, kako je glumica navela, zatražila je razvod 2016. godine.

Pravna bitka između bivših supružnika traje još uvek

Razvod je okončan 2019. Ispostavilo se da je par sve vreme bio u intenzivnoj borbi za starateljstvo. Bred je tražio zajedničko starateljstvo nad decom, za razliku od Anđelininog insistiranja na isključivom starateljstvo uz koje bi on imao samo pravo posete. Rečeno je da je par postigao rešenje 2018, kada je Anđelinina advokatica navela za Rojters da je dogovor o starateljstvu postignut, a potpisale su ga obe strane i sudija. Ipak, pravna bitka se nastavila do danas, uz razne obrte.

Bred Pit
foto: Jay Hirano/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Deca ne odgovaraju na njegove pozive"

Nedavno se njihov sin Paks Džoli Pit zabio električnim biciklom u automobil koji je na raskrsnici stajao ispred njega. Nakon hitne hospitalizacije Bred se jako zabrinuo za Paksa, ali nije uspeo da ga poseti iako je želeo.

"Bred je izbezumljen i zabrinut zbog Paksove nesreće, ali ne može da dođe do njega. Breda jako uznemiri kad god čuje da je jedno od dece povređeno i oseća se potpuno nemoćnim jer ne može da učini ništa. Hteo je da ode u bolnicu ili da ga nazove. Pokušao je mnogo puta, ali deca ne žele da odgovore na njegove pozive. Ruke su mu vezane", otkrio je izvor za Daily Mail.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Index.hr/Kurir/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.