Majko mila, kakav je čovek dasa: Evo ko je bivši dečko devojke Noletovog rivala, go kao od majke rođen
Foto: EPA/Lukas Coch

OPA BATO!

Majko mila, kakav je čovek dasa: Evo ko je bivši dečko devojke Noletovog rivala, go kao od majke rođen

Ona je tada ponosno šetala i na društvenim mrežama pokazivala zgodnog manekena

Objavljeno:

Paula Badosa bila je nekada u samom vrhu svetskog tenisa, ali se u poslednje vreme više govori o njenom ljubavnom životu, nego o rezultatima na terenu.

Iako prelepu Špankinju sada svi znaju kao devojku Stefana Cicipasa, poznatijeg kolege iz Grčke, nemali broj fanova se seća i njenog bivšeg partnera - ponajviše zbog izgleda kojim je opčinio mnoge žene širom sveta.

Zavidele su mnoge Pauli Badosi između jeseni 2021. godine i proleća 2023. Španska teniserka je ponosno šetala i na društvenim mrežama pokazivala zgodnog manekena i modela po imenu Huan Betankur.

Paula Badosa i Cicipas
Paula Badosa i Cicipasfoto: Printscreen/Instagram/stories/tsitsidosa

A onda - zajedničke fotografije su naprasno nestale sa Instagrama i svima je bilo jasno da je romansi došao kraj. Ubrzo je i obelodanjena veza sa temperamentim teniserom iz Grčke - Stefanom Cicipasom, koja je poptuno zasenila kako njene podvige na terenu, tako i prethodnu ljubav.

Radio za najveće svetske brendove

A ko je zgodni Kubanac, koji u poslednje vreme sve češće svoje društvene mreže 'kiti' golišavim fotkama?

Betankur je rođen u Havani, na Kubi, 1990. godine i godinama gradi uspešnu karijeru manekena i modela. Koliko je on, zapravo, poznat i uspešan u svom poslu svedoče podaci da je radio za najpoznatije svetske brendove i sa najvećim kreotarima kao što su Armani, Žan Pol Gotje i Ralf Loren. Takođe, krasio je stranice magazina "Vanity Fair", "Esquire" i "Vouge".

'Probio' ga Tom Ford

Karijeru markantnog Kubanca kao modela lansirao je ni manje ni više nego Tom Ford, sa kojim je Betankur blizak prijatelj više od 10 godina.

Takođe, modeling mu nije jedini prodor u svet šoubiznisa — povremeno je i glumac jer je ova gluma, po sopstvenom priznanju, oduvek bila "jedna od njegovih velikih strasti", a čest je učesnik i u španskim emisijama, takmičenjima i kulinarskim serijalima. Imao je primetnu ulogu i u Netfliksovom ostvarenju "Zakoni termodinamike" 2018. godine.

Ipak, široj javnosti njegov lik je postao poznat, a interesovanje za njegovo delo veće onog trenutka kada mu je jedna od najlepših teniserki čestitala rođendan na Instagramu i time 'dozvolila' da njihova veza postane javna.

Umalo veridba, ali se teniserka 'šalila'

Sve se tad činilo da vodi ka braku, a Badosa je i sama nekoliko puta spomenula tu temu - ali se poslednji put moglo naslutiti da nešto ne štima, jer se između redova čitalo da se predomišlja da odnos sa manekenom uozbilji prstenom.

Tokom jednog intervjua u martu 2022. godine Badosa je govorila o veridbi za "godinu ili više", ali je nedugo nakon toga pojasnila da se samo šalila.

"Samo sam se šalila! Trenutno imam previše stvari o kojima razmišljam. On mi je poslao poruku: "Toliko si me pritiskala! Sada nemam drugu opciju". Možda u budućnosti, još sam mlada, želim da se fokusiram na tenis", izjavila je tada, a ubrzo nakon toga su se i rastali.

I dok za špansku tenisku zvezdu znamo u kom smeru je nastavila svoj 'ljubavni put', za lepog manekena to nije poznato.

Bonus video:

00:24

Zorana Arunović sletela u Beograd

(Espreso / Blic žena/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.