Namerno ide gola bez trunke srama i provocira ljude po ulici? Radnici hotela raskrinkali ženu bogataša, šok za sve
Foto: SPLASH NEWS / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

DOMAĆINSKI

Namerno ide gola bez trunke srama i provocira ljude po ulici? Radnici hotela raskrinkali ženu bogataša, šok za sve

Ne mogu ljudi da veruju svojim očima

Objavljeno:

Iz dana u dan, Bjanka Ćensori iznenađuje sve provokativnijim izdanjima, a sada je ponovo viđena sa svojim suprugom Kanjeom Vestom kako izlazi iz poznatog losanđeleskog hotela Chateau Marmont.

U proteklih nedelju dana već dva puta su viđeni u blizini ove poznate lokacije, a Bjanka je svakog puta šokirala novom odevnom kombinacijom.

Ovog puta je jedva prikrila svoje grudi oskudnim kupaćim kostimom bež boje, a uparila ga je parom belih ženskih bokserica i crnim salonkama.

Kanje Vest je za sve kriv?
Kanje Vest je za sve kriv?foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, fotografi su je ovog puta uhvatili kako stiže iza slavnog hotela u modernom Tesla automobilu, a društvo joj je pravio njen suprug, Kanje Vest. On se ovaj odlučio za potpuno crni komplet koji se sastojao od crne majice s kapuljačom i široke trenerke.

1 / 10 Foto: SPLASH NEWS / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kako piše Daily Mail, u Chateau Marmontu, otmenom hotelu u kojem 29-godišnja Sensori i njen 18 godina stariji suprug ručaju i odsedaju, jedna noć košta čak 774 dolara. Prema svedočenju jednog od radnika hotela, Bjanka ovde dolazi namerno.

- Ona dolazi ovde celo vreme, i to namerno. Znam kad je tu jer se uvek skupi hrpetina fotografa. Spavala je ovde neko vreme, mislim da čak i nekoliko meseci, a zadnji put je bila ovde u utorak ili sredu. Sve je dogovor oni zbog toga dobijaju gomilu novca, a sve je to delo Kanjeovog paklenog plana za poketanje stranice filmova za odrasle. Sve zajedno je veoma gnusno - rekao je radnik poznatog hotela koji je istakao kako se "uvek oblači na takav oskudan način, čak i kad nikoga nema u blizini".

Bonus video:

08:53

Detaljna vremenska prognoza meteorologa Todorovića za Kurir PRVI DEO

(Espreso / Blic žena/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.