Kakva domaćica, gigantske grudi se svuda razlile: Skinula se gola pa rešila sve da nas zabetonira, žena nema blama
Foto: Printscreen Instagram/demirose

DA LI JE MOGUĆE?

Kakva domaćica, gigantske grudi se svuda razlile: Skinula se gola pa rešila sve da nas zabetonira, žena nema blama

Malo toga je ostavila mašti

Objavljeno:

Demi Rouz (29) je pokazala svoju neverovatnu figuru pozirajući potpuno naga. Engleski model i influenserka na društvenim mrežama izgledala je neverovatno dok se opuštala u svom odmaralištu na Ibici.

Demi Rouz pokazala je svoje zategnuto golo telo i zavidnu figuru na fotografijama koje je podelila sa svojih skoro 20 miliona pratilaca na Instagramu. Malo toga je ostavila mašti, ali je intimne delove sakrila svojom dugom kosom.

"Dome slatki dome", napisala je ispod objave, i označila svoju lokaciju kao Ibica, Španija.

Lepotica se preselila na Ibicu tokom pandemije Kovid-19, a u ponedeljak je na Instagramu objavila slične zavodljive fotografije.

Podsetimo, Demi je proslavila avantura s reperom Tajgom nakon čega je nastavila da privlačiti pažnju fotografijama na kojima su njene obline u prvome planu.

Rouz je krajem 2018. godine preminuo otac, a samo sedam meseci kasnije morala je da se oprosti i od majke Kristine. Često je pričala kako se sa svime nosila, a u jednom od intervjua progovorila je i o vršnjačkom nasilju kada joj je bilo 14 godina. Istakla je da su je maltretirali u školi, zbog čega je većinu vremena provodila na internetu.

Iako je vremenom naučila kako se da se nosi sa ružnim komentarima, atraktivna Britanka za kojom uzdišu muškarci širom sveta priznaje kako i danas ima situacija u kojima joj nedostaje samopouzdanja.

Bonus video:

29:13

POPILA GUTLJAJA ŠVEPSA I SRUŠILA SE! Ispovest Dijanine majke koja je misteriozno preminula u diskoteci: ORGANI SU SAMO OTKAZALI

(Espreso / Blic žena/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.