Za mamom su uzdisali, a da vide ćerku... Izrasla u lepoticu zanosnih oblina, na plaži bila glavna tema zbog tangi
Foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

bomba

Za mamom su uzdisali, a da vide ćerku... Izrasla u lepoticu zanosnih oblina, na plaži bila glavna tema zbog tangi

Ćerka slavne manekenke u bikiniju

Objavljeno:

Ćerka svetski poznatog modela Kejt Mos, 21-godišnja Lila Grejs Mos, uhvaćena je tokom letovanja na plaži u Španiji, a nove fotografije izazvale su brojne komentare obožavalaca, koji su još jednom potvrdili da je Lila dostojna naslednica svoje majke, ali i zašto je na listi najtraženijih svetskih modela.

Lila Mos nosila je izuzetno mali crni bikini, koji je savršeno naglašavao njenu vitku liniju i figuru, a svesna sebe, svog izgleda i izvajanog tela, pozirala je na plaži ignorišući radoznale poglede javnosti na španskom ostrvu Formentara.

Ćerka slavne Kejt Mos je, inače, student prestižne škole "Parsons School of Design" u Njujorku, na kojoj godina košta oko 50.000 dolara, a modelingom je počela da se bavi krenuvši majčinim stopama sa 14 godina, koliko i sama Kejt kada je počela da gradi karijeru.

Ćerka slavne Kejt Mos
Ćerka slavne Kejt Mos foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U jednom intervjuu je priznala da nije imala ni najmanju predstavu da je njena mama bila "velika faca" - sve dok nije postala tinejdžerka, a ubrzo su njih dvoje počele da sarađuju na raznim projektima, poput fotografisanja za naslovnicu italijanskog Voga i nekoliko kampanja za svetske poznate brendove.

Takođe, Lila je zamenila Kejt na 'poziciji' zaštitnog lica brenda "Kelvin Klajn", na kojoj se slavna majka nalazila od ranih 90-ih.

Nije imala ni najmanju predstavu da je njena mama bila 'velika faca'
Nije imala ni najmanju predstavu da je njena mama bila "velika faca"foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Na fotografijama sa plaže u Španiji primetno je i da mlada manekenka ima aparate za kontinuirano merenje šećera u krvi na butini i nadlaktici i insulinsku pumpu, koju nosi jer joj je, kad je bila dete, dijagnostikovan dijabetes tipa 1.

Bonus video:

00:43

Novak Đoković u svom omiljenom mestu u Crnoj Gori

(Espreso / Blic žena / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.