Kako je ovo moguće? Ima na računu toliko da može sve da nas kupi, a sin nema šta da jede: Šta je sa ljudima?
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

kakva promena!

Kako je ovo moguće? Ima na računu toliko da može sve da nas kupi, a sin nema šta da jede: Šta je sa ljudima?

Da li je zaista ostavila sina da se snalazi kako zna i ume?

Objavljeno:

Madonin sin Dejvid Banda, "prisiljen je da traga za hranom" otkako se odselio iz majčinog doma. Bandu, 18-godišnjeg muzičara, kraljica popa usvojila je s bivšim suprugom Gajem Ričijem 2006. godine. Banda je iz Malavija, a u trenutku usvajanja imao je godinu dana.

Danas pokušava da ide majčinim stopama. Nastupao je s Madonom i na njenoj turneji "Celebration", koja je bila veoma uspešna, usprkos brojnim problemima.

Iako su i druga braća i sestre dali svoj doprinos turneji, Dejvid je bio uz majku non-stop. Takođe, često je prati na društvenim događanjima i uvek imaju samo lepe reči jedno za drugo.

Madonin sin Dejvid Banda
Madonin sin Dejvid Bandafoto: Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dejvid Banda nedavno je počeo da živi sa svojom djevojkom, tri godine starijom Marijom Atuestom, za koju američki mediji pišu da je "perspektivan model". Da nema dovoljno novca za hranu, otkrio je na društvenim mrežama. A (nije to on rekao, nego njegovi pratioci) njegova mama ima više od 850 miliona dolara na računima.

U razgovoru uživo s fanovima na svom profilu na Instagramu, Banda je na pitanje kako mu je legla samostalnost odgovorio:

"Volim je. Nisam sam jer je moja devojka sa mnom. Ipak, volim samostalnost. Divno je iskustvo kada vidiš da je devet uveče, gladan si i shvatiš da nemaš dovoljno love za hranu, pa kreneš u potragu za nečim. Zabavno je biti mlad."

1 / 7 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nije dalje obrazlagao svoje reči, pa se mnogi pitaju da li je u pitanju sarkazam i šala ili je pop diva zaista ostavila sina da se snalazi kako zna i ume, ili je možda njegova želja za samostalnošću rezultirala svađom.

Ako je suditi po njegovim profilima na društvenim mrežama, Banda svoj samostalni život finansira svirajući s prijateljima, ali i dajući časove gitare.

Dejvid Bonda
foto: Ivan Vukovic / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U istom razgovoru u kojem se žalio na glad, Dejvid je pratioce obavestio da njegova mama nije sama, ali nije otkrio identitet te osobe.

"Nije solo, ima dečka. Ali to je njen život. Ona radi šta želi", rekao je.

Bonus video:

01:08

HOĆU DA BUDEM ZVEZDA KAO MADONA! Didi slavi 33. rođendan! Planirala proslavu za 1.000 ljudi a muž će joj priredio nešto GALA

(Espreso / Blic žena/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.