O NJEGOVOM RAZVODU BRUJALI SU SVI: Sad ljubi lepoticu koja je 3 godine starija od njegove ćerke, ludo je zaljubljen
Glumac, Foto: Ron Wolfson, 2000 All Rights Reserved / Everett / Profimedia

zanimljivo

O NJEGOVOM RAZVODU BRUJALI SU SVI: Sad ljubi lepoticu koja je 3 godine starija od njegove ćerke, ludo je zaljubljen

Glumac ludo zaljubljen, fanovi zabrinuti iz više razloga

Objavljeno:

Glumac Džoni Dep nedavno je bio u centru skandaloznog razvoda od Amber Herd, a danas je izgleda ponovo srećno zaljubljen. Kako prenose strani mediji Dep ljubi lepu rusku manekenku Juliju Vlasovu.

Vlasova je ruska manekenka i kozmetičarka. Dejli mejl piše da su se upoznali u avgustu 2021. na 55. Međunarodnom filmskom festivalu u Karlovim Varima i od tada počeli da se druže.

Izvor je agenciji rekao da je veza "ležerna" i da su se viđali "tu i tamo" u poslednje dve godine. Fotografije na kojima se druže na zajedničkom putovanju pre nekoliko dana obišle su svet.

Glumac Džoni Dep nedavno je bio u centru skandaloznog razvoda od Amber Herd
Glumac Džoni Dep nedavno je bio u centru skandaloznog razvoda od Amber Herdfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vlasova je na društvenim mrežama podelila fotografije na kojima izgleda zaljubljeno, a na jednoj od njih se moglo videti da je Dep ljubi obraz. Takođe je podelila fotografiju kako ga drži za ruku kao odgovor na pitanje ko je njen omiljeni glumac:

- JD. On je čovek koji je neverovatno talentovan i inspirativan.

Manekenka živi u Pragu i bavi se šminkanjem i modelingom, ima svoj studio za šminkanje i frizure, navodi Dejli mejl. 2021. godine bila je finalistkinja međunarodnog takmičenja za lepotu Miss Office.

Vlasova je navodno je studirala na vodećoj moskovskoj akademiji za obuku i ušla u elitni Institut za međunarodne odnose u Moskvi (MGIMO), koji vodi Ministarstvo spoljnih poslova Rusije.

Depovi fanovi su pronašli njenu Instagram stranicu, koja ima 20,5 hiljada pratilaca, a ima na stotine komentara o njihovoj vezi. Obožavaoci su prepoznali Depov stočić i pepeljaru na jednoj od fotografija sa njenom rođendanskom tortom.

Manekenka je upravo proslavila 28. rođendan, pa ako su fanovi u pravu, rođendan su proveli zajedno. U nekim komentarima pratioci je porede sa Amber Herd, govoreći joj da se trudi da ga ne povredi, a drugi su zabrinuti zbog razlike u godinama, ističući da je ona samo tri godine starija od njegove ćerke Lili-Rouz Dep.

Za sada se ne prate na društvenim mrežama.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Glossy/Ilić Milica/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.