OVO JE TUGA BOŽIJA! Glumica koju naši obožavaju pred smrt je imala 2 želje: Izabrala je i haljinu za sahranu, a...
Foto: Printscreen/Instagram/theshando

tragedija

OVO JE TUGA BOŽIJA! Glumica koju naši obožavaju pred smrt je imala 2 želje: Izabrala je i haljinu za sahranu, a...

Šenon Doerti je govorila o smrti i svojoj sahrani

Objavljeno: 18:58h

Američka glumica Šenon Doerti (53) preminula je u subotu nakon dugogodišnje borbe sa rakom dojke, koji joj je dijagnostikovan 2015. godine. Posle terapija i mirne faze bolest se vratila i više nije bilo nade da će ozdraviti.

Preminula Šenon Doerti tada je često delila potresne objave.

- Da li ste ikada osetili da imate toliko toga da kažete, a znate da nećete moći - bila je jedna od objava slavne glumice.

- Čovek se umori od borbe s vetrenjačama. Tako se i ona umorila u borbi s rakom. Iako ne odustaje, svesna je da je njen odlazak blizu jer su nalazi poprilično loši i nimalo obećavajući - rekao je tada izvor blizak glumici.

1 / 8 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica je izabrala i pesmu 'Tears in Heaven' za poslednji ispraćaj, osim toga otkrila je tada i u čemu želi biti sahranjena.

- Znam u čemu želim da odem na drugi svet. Pripremila sam haljinicu koju sam dobila od jedne od najboljih prijateljica pre nekoliko godina. U njoj se osećam posebno. Želim da budem lepa. Želim svima da ostanem u najboljem sećanju. Trudim se poslednjih meseci i da ispravim neke odnose, ispričam se sa ljudima koje sam povredila - svesno ili nesvesno. Želim da živim punim plućima i uživam u ovo malo vremena koje mi je ostalo -govorila je Šenon za američke medije.

Bonus video:

32:13

POPODNEVNI DNEVNIK 14.07.2024

(Espreso/Blic žena/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.