STARA KOKA I PETLIĆ SU RECEPT ZA ČVRSTU LJUBAV? Glumica smuvala vršnjaka svog sina, da li će ovo potrajati?
Foto: Can Nguyen / Shutterstock Editorial / Profimedia

DA LI JE MOGUĆE?

STARA KOKA I PETLIĆ SU RECEPT ZA ČVRSTU LJUBAV? Glumica smuvala vršnjaka svog sina, da li će ovo potrajati?

Udavala se tri puta, ali je sad našla sreću pored dosta mlađeg

Objavljeno: 16:47h

Slavna glumica Kim Marš ponovo je srećna u ljubavi, nakon što se prošle godine treći put razvela, a njen novi dečko je vršnjak njenog sina.

Veliku slavu stekla je rolom u seriji "Ulica krunisanja", a na društvenim mrežama se pohvalila slikom novog dečka Semjuela Tomasa koji je od nje mlađi 19 godina.

- Upoznala sam najboljeg muškarca ikada! Ponekad se najneočekivanije stvari dešavaju u najneočekivanije vreme - napisala je tada opisujući svog dečka, koji je istih godina kao i njen sin David, kao svoju srodnu dušu.

Kim je upoznala novog dečka Semjuela 2022. kada su zajedno radili na mjuziklu "101 Dalmatinac: Mjuzikl". Ovih dana su javno objavili da su u vezi, a ne kriju koliko su zaljubljeni jedno u drugo.

Udavala se tri puta
Udavala se tri putafoto: Can Nguyen / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Sve je počelo kao prijateljstvo, ali se ubrzo pretvorilo u nešto više. Kim je sigurna da je ova veza prava stvar i svakome ko bude slušao govori da je ponovo zaljubljena - rekao je izvor blizak paru za Miror.

Udavala se tri puta

Kim je više puta bila u centru pažnje zbog svog turbulentnog ljubavnog života. Udavala se tri puta i imala troje dece.

Godine 1994. glumica je upoznala građevinara Dejva Kunlifea, sa kojim je bila u vezi do 1999. godine. Iako se nikada nisu venčali, zajedno imaju dvoje dece - Dejvida i Emili.

Njen prvi muž bio je glumac Džek Rajder. Upoznali su se 2001. godine, a venčali su se tek godinu dana kasnije. Razveli su se u avgustu 2009.

Kim je više puta bila u centru pažnje zbog svog turbulentnog ljubavnog života
Kim je više puta bila u centru pažnje zbog svog turbulentnog ljubavnog životafoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Marš se udala za glumca Džejmija Lomasa 2012. Bivši supružnici započeli su vezu 2008. godine, a godinu dana kasnije Kim je zatrudnela. Nažalost, dete su izgubili odmah po rođenju. Zatim su 2011. dobili ćerku Poli, a 2012. su se venčali. Par se rastao 2013. i zvanično se razveo 2014.

Pre nego što je okončan razvod, Kim je bila u vezi sa Oliverom Melorom. Par je planirao da se venča, ali su odustali. Nakon razvoda od Džejmija, bila je u vezi sa ličnim trenerom Denom Hoperom, sa kojim je raskinula 2015. godine.

Glumica se udala za Skota Retklifa 2021. godine, ali su se razveli posle nešto više od godinu dana. Razlog je bio taj što su oboje bili previše zauzeti i što su provodili previše vremena odvojeno.

Bonus video:

00:04

Gagi Đogani

(Espreso/Kurir.rs/I.M./Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.