Devojku Leonarda Dikaprija ljubi poznati Englez: Sa njom je probio granicu od 25 godina, a sada su uhvaćeni! FOTO
Foto: Društvene mreže

o la la

Devojku Leonarda Dikaprija ljubi poznati Englez: Sa njom je probio granicu od 25 godina, a sada su uhvaćeni! FOTO

Teo Džejms i Vitorija Ćereti uhvaćeni su na snimanju reklame za poznati svetski brend

Objavljeno: 13:00h

Glumac Teo Džejms, mnogima poznat i po ulozi u seriji "White Lotus", ali i ovogodišnjoj hit seriji "Gentlemen" u kojoj mu je glavna uloga donela veliku slavu. Poznat je po izvanrednom glumačkom talentu i impresivnom fizičkom izgledu, što ga čini omiljenim među ženskom publikom širom sveta, ovaj 39-godišnjak do sada nije bolje izgledao.

Teo Džejms
foto: Društvene mreže

Zahvaljujući ekstremnoj popularnosti, Teo je postao sve traženiji te je tako postao i ambasador brenda Dolce&Gabanna. Nedavno su paparaci zabeležili provokativne trenutke na italijanskom ostrvu Kapri, gde je Teo bio u središtu pažnje tokom snimanja reklame za ovu modnu kuću.

Teo Džejms
foto: Društvene mreže

Tokom kampanje, Teo je sarađivao s italijanskom manekenkom Vitorijom Ćereti, koja je devojka glumca Leonarda Dikaprija, što je dodatno privuklo pažnju medija. Snimali su vrlo provokativne scene u gumenom čamcu.

Vitorija je nosila minijaturni beli bikini dok je Teo ponosno pokazao svoje izvajano telo u belim kupaćim gaćama, ističući svoju posvećenost teretani i zdravoj ishrani. Njegovi isklesani mišići i samopouzdan muški stav postali su glavna tema na društvenim mrežama.

Teo Džejms
foto: Društvene mreže

Iako je Teo u braku sa irskom glumicom Rut Kerni od 2018. godine, a Vitorija već godinu dana u vezi s Dikaprijem, oboje su pokazali da nemaju problema s ljubomorom dok su zajedno snimali ove provokativne scene za reklamu.

Bonus video:

04:04

SRPSKI GLUMAC DIREKTNO IZ NJUJORKA: MOGUĆE JE DA ĆE TRAMP VLADATI IZ ZATVORA! Bio sam član porote, znam kako to izgleda

(Espreso / Wanted / J.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.