URNIŠE GA U KREVETU PA JE ON NIKAD LOŠIJI NA GOLU? Zverka od žene pokazala golo telo, kažu da je nezasita u...
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

bomba

URNIŠE GA U KREVETU PA JE ON NIKAD LOŠIJI NA GOLU? Zverka od žene pokazala golo telo, kažu da je nezasita u...

Podelila niz vrelih fotki, a mnogi tvrde da je nezasita u krevetu

Objavljeno:

Izabel Gular, bivši Viktorijin anđeo, važi za jednu od najzgodnijih žena na svetu. Već na prvi pogled na njenu izvajanu figuru jasno je da ne izlazi iz teretane, a uživa u tome da se pohvali svojim rezultatima, pa često deli golišave fotografije na društvenim mrežama.

Izabel Gular trenutno uživa na odmoru sa dečkom Kevinom Trapom, nemačkim fudbalerom koji igra za Ajntraht iz Frankfurta, pa je njen Instagram prepun prizora sa letovanja na Mikonosu.

Nedavno je podelila niz vrelih, seksi fotografija na kojima pozira u minijaturnom crnom bikiniju koji je praktično sastavljen samo od tračica i jedva pokriva najintimnije zone.

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Fotografije su izazvale "histeriju" i burne reakcije korisnika društvenih mreža, a većina je za atraktivnu Brazilku imala reči hvale. Ona je u prvi plan stavila svoju oblu, izvajanu zadnjicu, ali na narednim slikama pohvalila se i dugim nogama, te ravnim stomakom i uopšte - istreniranim telom na kome se vidi svaki mišić.

Inače, slavna 39-godišnjakinja je i sama priznala da je za njenu savršenu figuru zaslužno napornod vežbanje i da trenira kao profesionalni sportista, a ne kao model. Njena rutina vežbanja obuhvata brojne sportove, a ne samo odlazak u teretanu - redovno radi vežbe snage sa tegovima, trči, preskače vijaču, planinari, praktikuje jogu i pilates, te ima i kardio treninge. Uz to Izabel vodi računa i o tome šta jede - pije puno vode, svako jutro pije zeleni sok za detoksikaciju, a na njenom meniju su povrće, voće, proteini i žitarice.

Lepa brineta se zabavlja sa Trapom od 2015, a par se 2018. i verio; ipak svadbena zvona se još uvek ne čuju. No, jasno je da je par u stabilnoj vezi - praktično su nerazdvojni i često putuju zajedno širom sveta i očito se sjajno zabavljaju. Nisu ih uznemirile čak ni tvrdnje javnosti da je fudbaler u sve lošijoj formi jer Izabel "želi seks sve vreme".

Naime, nedavno su se pojavile glasine da su čelnici nemačkog bundesligaša FK Ajntrahta zabrinuti da Kevinova veza utiče na njegove sposobnosti na golu kluba, te na njegovu kondiciju.

Podsetimo, Izabel je svojevremeno izjavila da sa ovim golmanom ima seks bar četiri puta na dan, još dok je on igrao u dresu PSŽ-a. "Imamo seks četiri-pet puta dnevno. Međutim, ukoliko PSŽ izgubi neki meč u kom je Kevin branio onda seksa nema. S druge strane, ukoliko pobedi nijedno od nas tu noć ne spava i imamo seks do jutra", rekla je manekenka jednom prilikom.

Bonus video:

02:40

IZBEGNUTA VELIKA TRAGEDIJA NA SAVI! Reporterka Kurira s lica mesta: Dok je gliser vukao nesrećnog čoveka, u vodi BILO MNOGO DECE

(Espreso / Blic žena / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.