Što se ovako zapustio? Nema šanse da ga prepoznate, a obožavate ga: Čovek potpuno promenilo lik zbog sede brade
Foto: Terma, SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

KO JE OVO?

Što se ovako zapustio? Nema šanse da ga prepoznate, a obožavate ga: Čovek potpuno promenilo lik zbog sede brade

Uslikan u potpuno neprepoznatljivom izdanju

Objavljeno:

Američki glumac Džek Blek jedan je od najuspešnijih holivudskih komičara, ali ovih dana je uslikan u potpuno neprepoznatljivom izdanju.

Američki glumac, komičar i muzičar Džek Blek (54) već dugo nije viđen u javnosti, a sad su ga paparaci uslikali tokom šetnje parkom u Los Anđelesu i izgleda neprepoznatljivo.

Čuveni komičar je za opuštenu šetnju nosio šarene bermude i sivu ispranu majicu. U ušima je imao slušalice, a a glavi šešir.

Duga, gusta i seda brada
Duga, gusta i seda bradafoto: Terma, SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mnogi ga nisu prepoznali, a prolaznici i obožavatelji su najviše zatečeni njegovim novim imidžom. Džek sada ima dugu, gustu bradu. Mnogi se slažu da ne liči na sebe.

Inače, Džek živi u San Felizeu sa sinovima, 13-godišnjim Tomasom i 14-godišnjim Semjuelom, te sa suprugom, pevačicom Tanjom Hejden, sa kojom je u braku od 2006. godine.

Mnogi ga nisu prepoznali
Mnogi ga nisu prepoznalifoto: Terma, SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džek je aktivan na Instagramu, gde ga prati više od osam miliona ljudi. Redovno objavljuje fotografije i snimke iz privatnog života, piše Index.hr.

Džek Blek je tokom svoje blistave karijere prepoznatljiv po energičnim i duhovitim ulogama. Isticao se u komedijama poput Škola roka i serije Jumanji, a njegova jedinstvena harizma i talenat za humor čine ga jednim od omiljenih glumaca.

Džek Blek je tokom svoje blistave karijere prepoznatljiv po energičnim i duhovitim ulogama
Džek Blek je tokom svoje blistave karijere prepoznatljiv po energičnim i duhovitim ulogamafoto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Bonus video:

02:30

NAPAD ŽUJOVIĆA TREBA GLEDATI U KONTEKSTU ZAPADNIH OBAVEŠTAJNIH SLUŽBI! Analitičari o teorističkom napadu: Meta je bila Srbija

(Espreso / Blic žena / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.