ŽENA U KOJU JE BIO ZALJUBLJEN SVAKI MUŠKARAC PROŠLA JE KROZ PAKAO: Odmalena je pratila TEŠKA SUDBINA, potresno
Glumica, Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

DA LI STE ZNALI?

ŽENA U KOJU JE BIO ZALJUBLJEN SVAKI MUŠKARAC PROŠLA JE KROZ PAKAO: Odmalena je pratila TEŠKA SUDBINA, potresno

Godinama je već deo javne scene

Objavljeno:

Glumica i aktivistkinja Pamela Anderson postigla je veliki uspeh tokom svoje dugogodišnje karijere, a danas uživa u plodovima svog rada. Ipak, njen život su obeležili brojni skandali, a mnogi i danas pamte njenu burnu vezu sa bubnjarom, Tomijem Lijem.

Sudbonosno 'da' rekli su samo tri dana nakon prvog sastanka, a u junu naredne godine par je dobio sina Brendona. Nekoliko meseci nakon rođenja sina, podneli su zahtev za razvod. Ubrzo su rešili svoje nesuglasice i dočekali drugog sina 1997. godine. Međutim, Pamela je godinu dana kasnije ponovo podnela zahtev za razvod i optužila Lija za fizičko nasilje.

Zbog svega, bubnjar je proveo četiri meseca u zatvoru, a nastavili su da se sastaju i razilaze do 2010. godine. Skandal je ponovo izbio 2018. godine, kada je Li optužio svog sina Brendona da ga je onesvestio.

Tomijevi postupci su očajni i ponižavajući. On je katastrofa van kontrole. I ne ponaša se kao otac. Ali ovo nije ništa novo", napisala je Pamela na svom blogu.

Glumica je podnela zahtev za isključivo starateljstvo nad svoja dva sina 2001. godine, kada je takođe otkrila da joj je dijagnostikovan hepatitis C, ozbiljno oboljenje jetre koje može dovesti do dugotrajnih zdravstvenih problema, čak i smrti. Anderson je tada otkrila da se zarazila virusom kada je podelila iglu za tetoviranje sa Li - za kojeg je tvrdila da joj nikada nije rekao da ima bolest.

Pre konačnog razlaza, našli su se u centru skandala kada je bivši radnik iz njihovog sefa ukrao skoro sat vremena dugačak 18+ video snimak njih dvoje. Anderson i Li pokušali su da spreče objavljivanje snimka, a glumica je tužila kompaniju za distribuciju videa. Snimak je, međutim, na kraju objavljen na internetu.

Pored toga, 2014. godine, Pamela je prvi put priznala da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja. Naime, ona je objasnila kako ju je dadilja seksualno zlostavljala od šeste do desete godine. Nakon toga je izjavila da ju je silovao jedan dečko (25) kada je imala 12 godina i dodala da se ciklus zlostavljanja nastavio kada je imala 14 godina, kada ju je silovao dečko sa šest njegovih prijatelja.

Moj tadašnji dečko je mislio da bi bilo zanimljivo da me siluje sa šest prijatelja. Nisam htela da živim, htela sam da nestanem sa lica zemlje“, rekla je ona.

Čuvena glumica danas puni 57 godina.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Story/prenela.B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.