ČOVEČE, ŠTA TI BI? Nekad su za njim SRPKINJE UZDISALE, a sad se UBUCIO i ZAPUSTIO: Postao DRUGI ČOVEK preko noći?
Foto: Ron Wolfson, 2000 All Rights Reserved / Everett / Profimedia

DA LI JE MOGUĆE?

ČOVEČE, ŠTA TI BI? Nekad su za njim SRPKINJE UZDISALE, a sad se UBUCIO i ZAPUSTIO: Postao DRUGI ČOVEK preko noći?

Proslavljeni 60-godišnjak imao je cigarilos u ustima, a u rukama je držao knjigu

Objavljeno: 12:17h

Džoni Dep se od skandalozne sudske parnice koju je vodio sa bivšom suprugom Amber Herd retko pojavljuje u javnosti, ali su paparaci uspeli da ga "uhvate" nedavno na ulicama Londona. Holivudski glumac fotografisan je nakon što je napustio prestižni londonski restoran "Cipriani" posle četiri sata večere sa prijateljima.

Džoni Dep bio je sjajno stilizovan ovog puta - vrlo originalno i u svom prepoznatljivom fazonu; izabrao je prugasto odelo u tamnosivoj boji, kombinujući ga sa zanimljivim detaljima poput ogrlice od školjki, crnog šešira i šarenih cipela čija se boja prelama u zavisnosti od svetlosti.

Džoni Dep
Džoni Dep foto: Profimedia

Proslavljeni 60-godišnjak imao je cigarilos u ustima, a u rukama je držao knjigu, a na glavi imao je i naočare sa svetloplavim staklima - sve ovo doprinelo je imidžu buntovnika i neprilagođenog momka Holivuda koji već decenijama neguje.

Inače, izgleda kao da se Dep malo opustio i nabacio koji kilogram, te da je rešio da se prepusti ležernijem, "divljem" imidžu, iako je prošle godine javnosti ponudio nešto uglađeniju verziju sebe, te smo uglavnom imali prilike da ga vidimo u odelima i sa doteranom frizurom.

Koliko se Džoni Dep ugojio?
Koliko se Džoni Dep ugojio?foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, Dep trenutno boravi u Londonu jer radi na filmu "Modi", biografskom ostvarenju o italijanskom umetniku Amedeu Modiljaniju. Proslavljeni šarmer se neće pojaviti u ovom filmu kao glumac, već je zadužen za režiju i produkciju, dok je koproducent Al Paćino. Ipak, insajderi tvrde za "TMZ" da to ne znači da se povlači iz glume, već je trenutno samo svoju energiju usmerio ka režiji.

Očigledno je Džoni trenutno fokusiran na evrropsku kinematografiju, s obzirom da je i njegov prethodni film "Jeanne Du Barry" sniman za francusko tržište, a prati aferu kralja Luja XV sa njegovom omiljenom ljubavnicom - madam du Bari. Ostvarenje je prošle godine zaradilo sedmominutne ovacije na Kanskom festivalu, dovevši Depa do suza, ali se pak nije proslavio na bioskopskim blagajnama.

Džoni Dep
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nedavno je neimenovani izvor otkrio za američki "TMZ" da je Džoni ovih dana sjajno raspoložen i da "nema animozitet ni prema kome" dok uživa u svom povratku u Holivud, iz kog je bio diskretno "proteran" zbog glasina koje je o njemu širila Amber Herd. No, nakon što se 2022. na sudu odbranio od brojnih optužba bivše supruge, ponovo uživa u slavi.

"On je fokusiran na budućnost, na to da ide napred. Zauzet je, ima mnogo dobrih novih zanimacija, tako da nema vremena za prisećanja. Pustio je sve staro iz svog života i upustio se u ovo novo poglavlje. Oseća se bolje u ovoj tački života", rekao je izvor blizak glumcu, dodavši da je pun energije i okružen dobrim ljudima.

Bonus video:

02:52

ORBAN PRAVI KOALCIJU ZEMALJA KOJE NE ŽELE RAT Stručnjaci analiziraju: Ušli smo u novu epohu, EU je zadesila duboka kriza

(Espreso / Blic žena/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.