UDALA SE ĆERKA ČUVENOG GLUMCA: Na venčanju IZGLEDALA KAO BOGINJA, a od oca niko nije bio PONOSNIJI
Glumac, Foto: Motofoto / Alamy / Alamy / Profimedia

LEPE VESTI

UDALA SE ĆERKA ČUVENOG GLUMCA: Na venčanju IZGLEDALA KAO BOGINJA, a od oca niko nije bio PONOSNIJI

Par se verio prošlog juna, a ćerka legendarnog glumca htela je intimnije venčanje

Objavljeno:

Spisateljica i producentkinja Morgan Istvud (27) udala se 15. juna za Tomasa Kupmensa na ranču u Karmelu u Kaliforniji. Morgan je najmlađe dete slavnog glumca koji je bio na svadbi, kao i njenih sedmoro braće i sestara.

Klint Istvud (94) je o svadbi svoje ćerke rekao: "BILO JE SAVRŠENO", a zabeleženo je i kako nežno miliuje njen trudnički stomak.

Morgan koja čeka prvo dete, rekla je za People da je svadba bila veoma evropski nadahnuta i tako savršena. "Hteli smo da svaki element bude što opušteniji. Sama sam se našminkala i napravila frizuru, odabrala neke jeftine minđuše, obula štikle koje sam i ranije nosila".

Par se verio prošlog juna, ćerka legendarnog glumca htela je intimnije venčanje, dok je njen suprug maštao o većem slavlju, postigli su kompromis pa je veselja ipak bilo, ali je sve proteklo u prisustvu najbližih prijatelja i porodice.

Ranč na kojem su se venčali pripada Klintu Istvudu, kupio ga je 1986. dok je bio gradonačelnik Karmela, tu funkciju je obavljao dve godine. Obnovio je imanje od 22 hektara, ali i sačuvao dosta detalja iz prošlosti.

Mladence je venčao njihov prijatelj Konor Marden, Morgan je odabrala venčanicu brenda Sarah Seven. Kupila je tu haljinu pre nego što je ostala u drugom stanju pa je odeća prepravljena.

Posebnu ulogu imao je i njjihov pas koji se fotografisao sa mladencima. Klint Istvud pratio je Morgan do oltara. Dosta toga na svadbi bilo je spontano.

"Želeli smo da sve bude što je moguće kraće i slađe", rekli su o bračnim zavetima mladenci. Na veselju gde je bilo 130 gostiju, služila se torta Tart + Tin, za koju Morgan dodaje da je "bila neverovatna".

Mladenci nisu strogo pratili običaje, a gostima su rekli da obuku ono što oni sami žele. "Moja deveruša Ešli odabrala je plavu haljinu pa se šalimo da ona je bila moje "nešto plavo", ali ja nisam imala bilo šta staro ili novo" (možda je zaboravila stare cipele).

Prvi ples odigrali su uz pesmu "Baby" Donija i Džo Emersona koju vole od početka svoje veze.

Omiljeni momenat mlade bio je hod do oltara i pogled koji je razmenila sa mužem pre ceremonije. Majka neveste Dina Ruiz bila je sa mužem Skotom Fišerom. Mladin brat Skot Istvud napisao je na Instagramu: "Savršen dan". Bili su tu i njeni ostali braća i sestre: Lori Marej, KImber Lin Istvud, Kajl Istvud, Alison Istvud, Ketrin Istvud i Frančeska Istvud.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Blic žena/Jelena Milenković/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.